Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża? 72h tabletki? prosze o odp

Polecane posty

Gość gość

Sprawa jest taka, iż późnym wieczorem w sobote uprawialam seks z moim partnerem 2 razy podrząd. Wszystko bylo dobrze dopoki nie okazalo się, że po wyrysku zsuneła się prezerwatywa. Co prawda prezerwatywa pozostala na końcówce penisa jednakże na samym penisie było troche spermy. to byl ok. 16 dzien cyklu, dni płodne. Wole dmuchać na zimnę i planuje iść jutro do ginekologa po tabletkę PO. Jednakże nie wiem kompletnie jak się o nią zapytać... Po za tym mój ginekolog przyjmuje tylko w czwartki a ja czekać nie mogę i mam nadzieje, że przyjmnie mnie jutro jakiś inny ginekolog, bo dziś w innym mieście odesłali mnie z kwitkiem... Dziewczyny czy mialyscie podobna sytuacje? Jak zaczełyście rozmowe o tabletce PO? Nie miałyście zadnych komplikacji ze strony ginów?

Gość gość
19 cykl poprawiam

Gość gość
bump

Gość gość
czemu nikt mi nie odpowiada?

Gość gość
Dziewczyno, powiem krótko. Z*********j prywatnie i to w podskokach do gin. Moja koleżanka wzięła za późno i ma teraz 7 miesięczne bliźniaki. Taką tabletkę trzeba wziąć jak najszybciej, poza tym jak powiesz gin w czym problem to dostaniesz, a i na wszelki potem. Proś o recepty na takie coś przy nast wizytach. Taka tableteczka moze poleżeć w szufladzie na specjalny wypadek. Pozwodzenia, a i niech dawca się złozy na wydatek, bo z pryw. wizytą to może być koszt 150 200zł.

Gość gość
Poza tym, nie wiem czy od soboty to już nie za późno. Sama nazwa wskazuje 72H. A przy pomyślnych wiatrach jak łykniesz ją po południu w pon. to przekroczysz magiczne 72H.

Gość gość
jutro o godzinie 9 rano minie 60h

Gość gość
Tak czy siak, to nie tak działa że jak weźmierz do 72 h to zawsze masz gwarancję. Tu chodzi o to ze jak jeszcze nie doszło do zapłodnienia, to ta tabletka do niego nie dopuści, a jak już doszło, to tabletka nie zadziała, Dlatego tak ważne jest przyjęcie jej jak najszybciej. Jeśli w tych 60H plemnik jest tam gdzie nie chcemy żeby był to dupa. Możesz zapytać o coś w stylu, wczesnoporonne ale nie wiem czy u nas w katolickim kraju są dostępne.

Gość gość
Tak czy siak, to nie tak działa że jak weźmierz do 72 h to zawsze masz gwarancję. Tu chodzi o to ze jak jeszcze nie doszło do zapłodnienia, to ta tabletka do niego nie dopuści, a jak już doszło, to tabletka nie zadziała, Dlatego tak ważne jest przyjęcie jej jak najszybciej. Jeśli w tych 60H plemnik jest tam gdzie nie chcemy żeby był to dupa. Możesz zapytać o coś w stylu, wczesnoporonne ale nie wiem czy u nas w katolickim kraju są dostępne.

Gość gość

Gość gość
ehhh ze tak powiem kijowo...