Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kummmiia96

Mam 18 lat i dziś podrywał mnie facet po czterdziestce

Polecane posty

Gość Kummmiia96

Byłam w centrum handlowym i w pewnym momencie zaczepił mnie facet, wydawał się trochę starszy od mojego ojca. Na początku kulturalnie się przedstawił, a później zaprosił mnie na kawę. Grzecznie odmówiłam i chciałam już od niego odchodzić, ale pomyślałam, że przecież nie może zrobić mi nic złego, gdyż dookoła jest mnóstwo ludzi. Więc przystałam na jego propozycję. Usiedliśmy, zamówiliśmy sobie coś do picia i zaczęło się coś czego absolutnie się nie spodziewałam. Facet strasznie mnie zafascynował. Niezwykle inteligentny,przyjazny, zabawny (cały czas się śmiałam podczas rozmowy z nim :P). Naprawdę potrafił zainteresować swoją osobą. Ja początkowo nie byłam specjalnie otwarta i niewiele mówiłam o sobie, ale facet zdecydowanie wie jak rozmawiać z ludźmi ;) Później rozmowa zeszła na poważniejsze tematy, dowiedziałam się, że jego żona zginęła w wypadku 7 lat temu i od tej pory nie miał nikogo, mówił mi, że przez dłuższy czas nie mógł dojść do siebie i potrzebował pomocy psychologa by zacząć normalnie żyć. Jeszcze chwilę po tym rozmawialiśmy już na bardziej luźniejsze tematy. W sumie spędziliśmy ze sobą ponad godzinę. Kiedy powiedział, że juz musi iść zaproponował drugie spotkanie w tej samej kawiarni. Zgodziłam się. Wymieniliśmy się nr telefonów, on podziękował za rozmowę, zapłacił, uśmiechnął się i wyszedł. Kiedy zostałam tam bez niego poczułam taką dziwną pustkę. Ale po chwili otrząsnęłam się i zaczelam zastanawiać się co ja robię. Przecież nic z tego nie będzie. Nawet zwykła znajomość 18latki z facetem starszym o jakieś 25 lat, może wydawać się dziwna. Stwierdziłam, że to bez sensu i na następnym spotkaniu już nie zamierzam się pojawić. Gdyby rodzice czy znajomi się dowiedzieli... :( Szkoda mi trochę tego, bo naprawdę super nam się rozmawiało i on z pewnością nie miał żadnych złych zamiarów.

Gość gość
zamiary to on miał, ale nie wiesz jakie mogłabyś być jego córką a nie partnerką facet bral cię na litosć jaki to on biedny , nieszczęśliwy to najlepszy chwyt dlaczego nie szuka kobiet dojrzałych w swoim wieku? tacy zaburzeńcy potrafiąbyć błyskotliwi, sympatyczni, pociągający a nie pomyślałaś że to facet szukający dziewczyn do przemytu uwazaj ginie mnustwo nastolatek są wywozona za granicę

Gość gość
uciekaj jak najdalej od takich szkoda ze dałaś mu swój nr jak mozesz zmień nr zrobiłaś wielki błąd nigdy nie ufaj obcym starszym mężczyznom

Gość gość
dzisiaj w rozmowach w toku byli faceci którzy maja koło 60 i dzieci z 20 stkami i nawet niżej,także spokojnie,sensacji nie wzbudzisz

Gość ofiaraaaaaa
można oczywiście się spotkać, ale najlepiej sprawdzić, oczywiście nie mówiąc mu o tym. Jeżeli ma uczciwe zamiary, to przedstawi się autentycznym nazwiskiem. Wrzucić w gogle, wrzucić w gogle numer telefonu.. czasem można się sporo dowiedzieć. Można też odszukać kogoś kto mieszka w tej samej dzielnicy i zasięgnąć dyskretnie języka. W dobie internetu wszystko jest możliwe. Bo może to prawda co mówi, i wtedy żal go by było skreślić, a może jest całkiem inaczej i warto byłoby sprawdzić.

Gość Kummmiia96
Jeszcze raz powtarzam: Jestem pewna, że on nie miał żadnych złych zamiarów. Nie zrobiłby ze mnie d*****.

Gość gość
jak nie ty to inna,nawet nie wiecie ile dziewczyn leci na dużo starszych facetów,czasem to się opędzić trudno

Gość Kummmiia96
Z jednej strony chciałabym się z nim spotkać jeszcze raz i móc z nim porozmawiać, ale z drugiej strony wiem, że nie ma sensu ciągnąć tego dłużej. Gdybym była starsza choć te 5 lat to myślę, że rodzice by nie mieli na mnie aż tak dużego wpływu, ale teraz bardzo licze się z ich zdaniem.

Gość ofiaraaaaaa
Wiesz, młoda dziewczyna jest jeszcze ufna i to naturalna sprawa, Czasem też stara baba da się wkręcić. Trzeba być naprawdę zimną suka z doświadczeniem, żeby od razu rozszyfrować szulera. Najlepiej wtajemnicz w to kogoś dorosłego do którego masz zaufanie, ale raczej nie rodzica... ja mam córkę prawie 18 latkę, i jakby ktoś w tym wieku zarywał do niej, to raczej była bym agresywna. To jest naturalne , że na punkcie SWOICH dzieci jest się przewrażliwionym.

Gość gość
facet z taka smiałoscia pewnie przeleciał niejedna taka małolate i wie ze takie smarkule wezmie na bajke o zmarłej zonie:D

Gość gość
to olej temat a nie snuj dylematów,szybko znajdzie sobie inną

Gość gość
trzeba mieć coś nie tak z głowa aby podbijać do dzieci

Gość Kummmiia96
Jak tak teraz o nim myslę to robi mi się mokro w majtkach. Poza tym on pewnie ma kasę, więc móglby mnie zasponsorować :)

Gość gość
Beznadziejny podszyw... akurat on kasy specjalnie dużo nie ma i ta kwestia mnie mało interesuje :)

Gość miś wedrowny
nie sadze że coś by ci sie stało ale zawsze możesz dać jego nr tel jakiejś dobrej kumpeli:classic_cool: Plus jest a przynajmniej powinien być zasadniczy, jest w moim wieku a wiec bedzie sie staral zeby ci bylo z nim dobrze - twoi rowiesnicy to raczej wola wsadzac w dziurke od nosa bo tak widzieli na p****lach:-D

Gość Kummmiia96
Nie wierze, wlasnie dzwonil, umowilismy sie na jutro na drinka...

Gość Kummmiia96
Ludzie taką dobrą zabawę macie z tymi podszywami? Napisałam mu chwilę temu sms'a, że nie pojawie się na następnym spotkaniu i lepiej będzie jak już się więcej nie zobaczymy. Dzwonił, ale nie odebrałam.

Gość Przepraszam dlaczego nie
Odbierasz Kochanie dzwonie i dzwonie.....

Gość Kummmiia96
Dostałam od niego sms'a: "Pewnie jesteś skrępowana przez tą różnicę wieku. Rozumiem to, najważniejsze byś czuła się komfortowo. Nie będe naciskał na kolejne spotkanie, ale wiedz, że chętnie umówię się z Tobą na kolejną pyszną kawę. Czekam na wiadomość od Ciebie. Miłego wieczoru"

Gość gość
Gdybyś jednak chciała się z nim spotkać, to tylko w miejscach w publicznych, najlepiej za dnia.

Gość gość
Ja na twoim miejscu bym poszła na to spotkanie :)

Gość Kummmiia96
Dziękuje tym co starają się cały czas mi coś doradzić. A te podszywy serio są zbędne, gdyby chociaż one śmieszne były...

Gość gość
Bądź czujna na wszelkie podteksty seksualne, jeśli zaczną się gadki na ten temat, to uciekaj od niego.

jego żona zginęła 7 lat temu i od tej pory nie miał nikogo:classic_cool: tutaj postanowiłem przerwać czytanie. jak naiwnym trzeba być aby wierzyć, że elokwentny, zabawny facet nie poderwał sobie nikogo jak dziś zrobił to z tobą? :) jeszcze podszedł do ciebie znienacka w centrum handlowym heh 🖐️

Gość gość
Pytałaś, dlaczego Cię zaczepił? Czy dojrzały facet zaczepia nastolatkę, żeby sobie podyskutować? Zdarzają się tacy, ale niestety wielu chodzi tylko o jedno, oby on nie miał złych intencji.

Gość Kummmiia96
Nie pytałam go o to. Chciałam, ale w sumie nie wiem dlaczego tego nie zrobiłam. Naprawdę nie wydaje mi się, że chodzi mu o seks. Podczas rozmowy potrafił zachować się odpowiednio do swojego wieku, ale jak żartowaliśmy to był jak nastolatek :)

Gość gość
dziewczyno ! niedawno odkryłam że mój 40 letni mąż zajmuje się randkami z nastolatkami ! szok ! czytałam jego pogaduszki bo zapomniał skasować szok! jaki to on nie był wspaniały, czarujący, a jak się żalił że ma straszną żonę z którą go juz nic nie lączy mi natomiast kilka razy dziennie powtarzał że mnie kocha ugieły mi się kolana, że nie znam osoby z którą żyję tyle lat nie łudź się- nie jestes dla niego partnerką ! on się tobą bawi !

Gość gość
Nie piszcie jej że każdy facet w wieku 40 lat to świnia bo tak nie jest. Co jest k***a złego w tym że dorosły facet pogadał sobie z nastolatką ? Ja pierdziele, ja mam 37 lat i co chwilę gadam z nastolatkami bo taką mam pracę i co od razu mnie oskarżycie że mam złe zamiary ? Autorko facet może być normalny ale może też nie być normalny, musisz go poznać po prostu i sama ocenić.

Gość Kummmiia96
A może to jakis pedofil jak ten Trynkowycz czy jak mu tam? :(

Gość gośccccc
oj. przecież wszystko można sprawdzić. Tylko musi się tym zająć ktoś inny, bo dziewczyna może być zbyt emocjonalnie zangazowana