Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stefpeteers

Jak zmusić Holendra do ślubu po 2 latach zaręczyn

Polecane posty

Gość stefpeteers

Podawajcie sposoby by szybciej się zdecydował ;) Mam zajść w "nieplanowaną" ciążę czy co ? ;)

Gość gość
kolejny ***** naiwną polską szmate ha

Gość stefpeteers
zazdrosnym polaczkom wstęp wzbroniony ;)

Gość fdgfdgfdgfdg
kopnij go mocno w dupsko

Gość gość
jestem kobietą szmato, dzięki takim jak ty mamy taką opinię w europie

Gość stefpeteers
A co ja niby robię złego szmato :D Z jakiej racji mam wiązać się z tymi niedołęgami ;) chyba żartujesz .Zresztą opinie psują w Europie te napite mordy naszych rodaczków a ty sie trzymaj "swoich" skoro żaden inny obywatel UE na ciebie nie chce spojrzeć żałosna gnido :D

Gość gość
taa dajesz dupska i liczysz na ślub, typowa poleczka, zobaczy pieniądz który nigdy nie dostaje i ma mokro w gaciach, jeszcze planuje wpadkę, żałosne, mój partner polak chociaż mnie szanuje, dobrze zarabia, dobrze się prezentuje i mnie kocha, mamy ślub, a ciebie tylko ***** i śmieje się z polskiej szmaty

Gość stefpeteers
ta bajeczkę o cudownym polskim mężu wsadz sobie w dupsko :D zazdrosna babo ;) i tak twój chłoptas nie dorasta do pięt mojemu narzeczonemu więc nie pień się tak :D

Gość stefpeteers
ta bajeczkę o cudownym polskim mężu wsadz sobie w dupsko :D zazdrosna babo ;) i tak twój chłoptas nie dorasta do pięt mojemu narzeczonemu więc nie pień się tak :D

Gość gość
wierz sobie w to szmato

Gość stefpeteers
:D

Gość gość
ja mam niemca.Jego rodzice i brzydka siostrunia mnie niecierpią- za to ze jestem polką:/ Jest to tzw dobra partia nawet dla niemki i nie moga zrozumiec czemu jest ze mna:) Ale jestesmy ze soba dwa lata i w swieta ktore spedzilismy w PL mi sie oswiadczył :D :D Boje sie tylko zeby ta rodzinka się nie wpier... w nasz zwiazek:?

Gość stefpeteers
a rodzina mojego faceta jest spoko. Teściowie, bracia ok. Jedynie jedna jego kuzynka zazdrości mi wszystkiego ale dla mnie to nawet motywujące ;) Po prostu nie pozwól sobie włażenia na głowę! Musisz wiedzieć kim jesteś i być dumna z tego! Pewność siebie to połowa sukcesu:)

Gość stefpeteers
a rodzina mojego faceta jest spoko. Teściowie, bracia ok. Jedynie jedna jego kuzynka zazdrości mi wszystkiego ale dla mnie to nawet motywujące ;) Po prostu nie pozwól sobie włażenia na głowę! Musisz wiedzieć kim jesteś i być dumna z tego! Pewność siebie to połowa sukcesu:)

Gość gość
Tja... tak bardzo jesteś autorko pewna siebie, że planujesz "wpadkę" jako sposób na złapanie faceta :D Rzeczywiście, jesteś żałosna (jeśli to nie prowokacja gimbusa, mam taką nadzieję).

Gość stefpeteers
ale ja go nie muszę na nic "łapać" bo jsteśmy narzeczeństwem od 2 lat ;) Ślub to kwestia czasu a ja tylko chciałabym ten czas oczekiwania przybliżyć i pomóc kochanemu w decyzji ślub teraz czy za rok ;) A Ty zmijo idz juz stąd :D Z pozdrowieniami dla wszystkich zawistnych polaczków

Gość gość
Rzeczywiście wijemy się z zazdrości :) że panna - desperatka szuka sposobów jak zmusić faceta do ślubu :D

Gość gość
teraz zaręczyny nic nie znaczą, bo co to za narzeczeni z perspektywą slubu za 5 lat? :) do tego czasu 10 razy zdążą się rozejść

Gość gość
Powiedz mu, że jak się z Tobą nie ożeni, to znowu jakiś Polak zabierze im złoto sprzed nosa :D

Gość stefpeteers
:D Tylko, ze ja chce bardzo dzidziusia a narzeczony mówi, ze po slubie zaczniemy sie starać więc chciałabym ten slub jakoś przyspieszyć ;) Nie potrzebuje żadnych przygotowań i bóg wie czego :) ehhh