Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamkaaaaaaa

dostałam paczkę z filmy bieliźniarskiej,

Polecane posty

Gość kamkaaaaaaa

Witam, mam problem. Moja starsza babcia chyba dała się naciągnąć. Zadzwoniła do niej kiedyś kobieta, oferowała tanią bielizne. Nie wiem dokładnie co zamówiła moja babcia (bo jest starsza i nie moge sie z nią dogadać), ale właśnie przyszła paczka od firmy holenderskiej Ruby Hispster Underwear, za 30zł. Faktem jest że ona złozyla zamowienie. Nie wiem czy odbierać i otworzyć, czy po prostu odesłać. Wszystko na kopercie po angielsku. Pomóżcie!!

Gość biZ0n
Ty jesteś normalnie w czepku urodzona, czy masz pojęcie co może być w tej paczce ? w tej paczce może być największy krzyk mody, czyli pończochy bez majtek ! normalnie na Twój widok faceci oszaleją, gdy pokażesz się w tych pończochach bez majtek

Gość gość
jezeli nie kazali ci placic przy obiorze to bierz i rozpakuj!!

Gość kamkaaaaaaa
biZon jestes żalowy, serio pytam. Musze płacić 30zł, a nie wiem czy nie płacąc pierwszej paczki nie akceptuje jakiejś chińskiej umowy o regularne paczki na kolejne kwoty...

Gość gość
przetłumac w translatorze -_-

Gość kamkaaaaaaa
ja piernicze, gratulacje tłumaczenia 2 stron a4 w słowniku, powiedz dzieciaku że jeszcze w google translator, gwarancja dobrego efektu morowana. Myślałam że ktoś może miał do czynienia z tą firmą, jesli nie to chyba nie mamy o czym gadać.