Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miesiaczka po cesarce

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny. jak bylo u Was? ja jestem dzsiaj rowno miesiac po porodzie. zauwazylam sporo krwi, zastanawiam sie czy to moze byc okres. dodam, ze mialam cesarke i krwawienie trwalo tydzien

Gość gość
ja krwawilam 6 tygodni po cesarce z kilkudniową przerwą gdzie byl tylko rózowy sluz, potem dopiero po miesiacu dostalam okres

Gość gość
Po cc oczyszczalam sie ok 3tyg. Dwa miesiace po, dostalam miesiaczke.

Gość gość
Wlasnie sama sie zdziwilam bo karmie piersia. jest to wogole mozliwe? zadnych dolegliwosci bolowych nie mam

Gość gość
Ja krwawiłam przeszło 6tygodni. Jakieś 2 tygodnie później dostałam okres :/ Karmię piersią. Do d**y :P

Gość gość
Ja krwawila,potem plamilam przez 8 tyg po cesarce a w 6 tyg czulam bol jajnika-taki sam jak owu przed ciaza.Mialam jeden dzien przerwy w plamieniu i w 8 tyg po cc dostalam okres(2 tyg.po bolu jajnika)

Gość gość
Ja tez kp caly czas,bez dokarmiania,co 2h jak nie czesciej,bez przerwy nocnej i dostalam okres od razu po pologu. Wiec kp nie zapewnia braku okresu i owulacji.

Gość gość
Owulacji to wiadomo, że nie można liczyć, że kp hamuje, ale miałam nadzieję choć, że mnie @ ominie jakiś czas, a tu lipa. Też karmię tylko piersią i też często, co 2 - 2,5h.

Gość gość
Ja krwawilam lekko ponad tydzien, pozniej nie miesiaczkowalam dobrych kilka tygodni po odstawieniu. Moze warto skoczyc do ginekologa skoro to krwawienie cię przerazilo obfitoscia? Choc pierwsza menstruajca po cieciu też mi dala popalic. Było obficie i dlugo :)

Gość gość
ja krwawiłam po cięciu równo 5 dni i 2 dni lekko "brudziłam". Po 3 tygodniach dostałam miesiączkę- też się zdziwiłam, bo karmiłam. No ale cóż... bywa. Potem miałam od razu równiusieńkie cykle

Gość gość
No ale jak wystapi owulacja to i okres nieuchronnie sie zbliza:p