Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rwanie miednicy

Polecane posty

Gość gość

Witam. Przez dwa dni okropnie bolały mnie kości miednicy. Nie mogłam stanąć na nogach. Pracuję 8 godzin w pozycji siedzącej no i dzień wcześniej wieczorem postałam kilka godzin przy prasowalnicy. Niemniej jednak zrobiłam sobie test. Negatywny. Po kilku godzinach jednak pojawiła się blada kreska. Zapomniałam go wyrzucić. Stosunek - w ostatni dzień okresu. Bez zabezpieczeń. Okresy regularne. Co 28 dni. Czy to ciąża?

Gość gość
Dodam że upławy są w tym miesiącu bardzo obfite. Stosunek 1, 5 tygodnia temu.

Gość gość
hahah, no takiego objawu na kafe jeszcze nie było, w ciąży jak najbardziej możesz byc, biorąc pod uwagę stosunek bez zabezpieczenia, ale to rwanie miednicy z pewnością nie jest objawem, a test odczytuje się w określonym w instrukcji czasie, a nie po kilku godzinach, bo wtedy jest on już kompletnie nieważny

Gość gość
a skoro stosunek był1;5 tygodnia temu, to na test domowy jest jeszcze za wcześnie,tylko nie pisz o testach wykrywających ciażę po 6 dniach..

Gość gość
Stosunek był 13, dni płodne rozpoczynają się 16. Nie piszę o testach po 6 dniach. Pytam jakie jest prawdopodobieństwo. A rwanie miednicy i obfite upławy mnie niepokoją. 9 miesięcy temu poroniłam. A na test zerknęłam przypadkowo.