Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZENOSIMY SIĘ W CZASIE NA KAFETERI DO 2020 ROKU

Polecane posty

Gość gość

"Czy facet z podstawowym wykształceniem ma szanse na normalne życie?" - przemek29lata "Nigdy nie będe miał kobiety, szkoda mi na nie pieniędzy" - prawictwo pospolite 666 "Ukraina podpisała umowę stowarzyszeniową z unią europejską" - ThomasVavrushko "Co tam polaczki cebulaczki? dalej siedzicie na kafe? ja se kupiłem nowe BMW" - panicz cOOle "Mój EX mnie znów rzucił, chyba sie pochlastam" - AsiulaCebula "Dopadła mnie taka bieda, że jem sam suchy ryż" - LadyVaga "Za rok będe miała 50tke, chyba upieke trzy świniaki i będziem świętować" - Ewa33

Gość gość
"Przemuś wybacz mi błędy młodości, już wyrzuciłam kamerkę" - Lookrecja

Gość gość
Jadę na Ukrainę, bo tam na zmywaku będę mieć 10 euro na godzinę, a Wy Polaczki pracujcie dalej za 6,50PLN brutto.

Gość gość
"Vit mnie przestał bić" mhroczna dz/i/w/ka

Gość gość
c.d. UE(M), a głównie top3:(Niemcy Tureckie, Kalifat Francuski, Zjednoczone Emiraty Brytyjskie) zdecydowały, że tak nie może być, albo Polska, albo Ukraina w UE. Większość była za Ukrainą i teraz POlska stała sie eksklawą UM Unii Muzułmańskiej). POlacy jeżdżą na Ukrainę na zmykak, a po przyjeździe kupują dalej Golfa 3.

Gość gość
"W tym kraju nadal nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem :/" - brokeninside87

Gość gość
c.d. i w DiscoPoloTekach na skrzyżowaniu Jerozolimskich i Marszałkowskiej śpierwają: Ona tu jest i tańczy dal mahometa jest gorąca jak płonąca sztacheta

Gość gość
ella z los angeles " nowy filmik z kuala lumpur "

Gość gość
"umrę choćbym nie chciał" - jezus

Gość gość
"czy powinnam mu się oświadczyć" - typowe desperatki czekajaće na pierscien

Gość gość
Ukraińcy postanowili ograniczyć liczbę Polaków w ich ojczyźnie, ponieważ na Ukrainie żyje więcej naszych rodaków niż Ukraińców. Anglicy masowo do Rumunii i Bułgarii. W Grecji i Hiszpanii jest 5 mln wolnych miejsc pracy. Niemcy i Francja to teraz Zjednoczone Emiraty Niemiec i Francja Saudyjska. Polska wygrała Mistrzostwa Europy w Piłce Nożnej.

Gość anonimmmmka909rf0
"Właśnie oglądam wschód słońca ze swojej willi z basenem na podgrzewaną wodę, nawet drzewa w ogrodzie są u mnie podgrzewane, a co u was Polaczki?" - cOOle from Dubaj.

Gość gość
"Weszliśmy do strefy Euro, a ja nawet nie dotknąłem żadnej intymnej strefy kobiecej" - Przemek29lat

Gość gość
" podziwiałem cycuszki sprzedawczyni, ale gdy na mnie spojrzała to się zarumieniłem i s**********m do kopalni " sossssss "jestem starą panną , moją pipę ogląda tylko ginekolog , uciekł mi nawet kot" heloiza999/brokeinsinde87