Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siostra dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Siostra mojej dziewczyny mnie podrywa. Na poczatku zaczynala od rozmowy , zawsze kiedy dzieczyna wychodzi do np. kuchni to ona siada obok i gada , ale ostatnio dotyka mnie po nogach a nawet udaje ze wyciagami telefon z kieszeni i tyka mnie po penisie. co mam z nia zrobic? bardzo kocham maja dzewczyne i juz nie raz mowilem jej ze ma sie do mnie ie zblizac . ja mam 20 lat dziewczyna tez a ona 16.

Gość gość
a co nie mozesz wydymas obydwie to przesiesz sa siory

Gość gość
;-)nne

Gość gość
albo zazdrosna smarkula albo cie sprawdza mogła tak sie z twojądziewczyną dogadać że sprawdzą twoją wierność

Gość gość
Powiedz, że chętnie pójdziesz krok dalej, ale tylko za zgodą dziewczyny. Jak się zgodzi to korzystaj.

Gość gość
Nie marnuj czasu,tylko przelećją.Może być lepsza.

Gość gość
jeśli to nie prowo to podpisuje sie pod gościem z 1:26, albo zazdrosna smarkula, albo testują cie. choć ja obstawiałbym na zazdrosną smarkule, bo siostry, na tym etapie wiekowym, raczej nie mają ze sobą tak zażyłego kontaktu by bawić sie w testowania jakieś, przyjaciółki owszem, siostry raczej nie. ale i tak, jeśli cokolwiek z siostra wyczarujesz poza plecami swojej panny, to sprowadzi sie to do jednego, bo ów zazdrosna smarkula, pewnie w geście triumfu, nieomieszkałaby starszej siostrze wykrzyczeć, że jej chłopaka "odbiła"...

Gość Beata 29
Gdy miałam ok.20 lat,kręciłam jakiś czas z pewnym chłopakiem,który miał siorę w moim wieku. Biegaliśmy razem na imprezy,po butikach,itd.,byłyśmy jak te papużki. Ale jak razem z nią wylądowałam w łóżku,dopiero poznałam,jaką ona ma fantazję i jak jest niewyżyta. Chłopaka puściłam kantem a z nią jeszcze wiele razy baraszkowałyśmy. Szkoda,że znalazła sobie gościa i jest teraz o niego okropnie zazdrosna.