Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EugenXX

Klapsy

Polecane posty

Gość EugenXX

stosunkowo dużo dziewczyn lubi, jak im się zleje pupę, zanim... teges... czy to prawda? ja w każdym razie zawsze leję moją po pupsku...

Gość Jooofiiita
Ja uwielbiam klapsy. I z tego co sie orientuje to.nawet te pozornie.grzeczne lubia czasami.na ostro.

Gość gość

lubię jak mój facet po powrocie z jakiejś imprezy czy w ogóle wyjścia komentuje moje zachowanie, często je nadinterpretuje i dodaje elementy których nie było. A wszystko na maksa świńtuszenie. Na tym konstruje żartobliwe moje winy które trzeba przykładnie ukarać. Lubię jak tak się mną zajmuje bo jest w tym mnóstwo komplementów dot moich różnych detali, nawet bym nie przypuszczała jakie można mieć skojarzenia i wyobrażenia. Konsekwencja w postaci kary jest i oczywista i nieunikniona. Lubię to wszystko - i świńtuszenie, zaczyna się już w czasie wyjścia - jakieś uwagi i sugestie ("zdejmij lepiej te stringi - tak prześwitują że lepiej już będzie bez").

Potem staranne przygotowanie do kary - wygodnie na brzuchu na łóżku, poduszki unoszą pupę, rozebranie i obfite naoliwkowanie żeby pasek miękko się ślizgał. Po tym wszystkim te zwykle pięć pociągnięć trochę oczywiście piecze ale ma znaczenie cudownie uwalniające. Jak jest zbyt delikatny to proszę o jeszcze jeden ostatni, wiem że ten będzie już naprawdę mocny, ale to jest naprawdę cudowne uczucie i lubię jeszcze trochę potem poleżeć z odkrytym tyłeczkiem, piekącym pulsującym ale już spokojnie czekającym na seks.

Gość gość

Ech... dzieciaki...😉

No dobra. Powiem.

Klapsy polepszają ukrwienie miejsc "klapsowanych". Lepsze ukrwienie= ujędrnienie, ocieplenie,  ... Już mi się odechciało tłumaczyć 😞

Ktoś mi tylko obiecywał klapsy. Nawet z niespodzianką. Obiecywał, to znaczy, że obiecywał 😞

Albo nie miał odwagi klepnąć albo nie wierzył, że ja też mogę czegoś chcieć...

Będę altruistką i dodam coś jeszcze: klapsy w... też są czasem miłe.

Gość gość
3 minuty temu, jbsg napisał:

Ach! Dziękuję Ci Mamusiu! Gdyby nie Ty umarł bym w niewiedzy! 😘

A to świnia, prostak i cham! Jak tak mógł obiecać?! 😠

Że w co? 🤔

W....... ROZKLAPIOCHĘ! 😝

I nie przezywaj kogoś, kto na to nie zasługuje! 😠 Ten ktoś to najlepszy i najczulszy mężczyzna, jakiego znałam.

Gość gość
3 minuty temu, jbsg napisał:

Przestań...

Nicniesłyszęnicniesłyszęnicniesłyszętralalalala...

Przepraszam.

Pa 🤚