Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pofarbowalam wlosy na czarno jestem szczesliwa

Polecane posty

Gość gość

wczesniej mialam ciemny braz, ale czasem robil sie plowy, tzn taki bez zycia, chcialam czegos nowego, wzielam czarny by zobaczyc jak to jest, jestem pod wrazeniem, wlosy lsnia, wygladaja jak naturalne, w dodatku sa puszyste zaczely sie krecic i duzo lepiej ukladac, ja wygladam duzo lepiej, to dziwne,ze w natualnych wygladalam gorzej :(

Gość Olaolao
Też mam czarne ;-)

Gość andkaa
Ja niedawno pozbyłam się resztek farbowanych końcówek i teraz mam włosie ze 100% naturalnego materiału i w sumie są tak ładne jak nigdy, ale jakieś farbowanie i tak chodzi mi po głowie :)

Gość gość
teraz nie dam,bo juz prawie spie,a poza tym ciemno jest,w naturalnym swietle zrobie, ale bez twarzy :) oleole od jakiego czasu masz czarne i jakie mialas naturalne? jestesmy teraz czarnulkami :))

Gość sie zapytuje
Farbowane z reguly wygladaja lepiej, jesli mamy dobrze dobrany kolor, natura nie jest nieomylna:p

Gość Olaolao
Czarne mam już od 4 lat :-)

Gość gość
jak ktoś nie ma w głowie to musi nadrabiać kolorem włosów, bo każdy idota myśli, że brunetki są inteligentne jakby to miało coś wspólnego z karnacją. Banda debili.

Gość gość
czarne też zmatowieją, a później wypadną. Jeśli nie, to będziesz miała blond lub siwe odrosty - ciekawy efekt, obserwowałam u kumpeli.