Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JoLA36WWA

usuwanie oczerniających wpisów z forum internetowego

Polecane posty

Gość JoLA36WWA

Jedna wariatka obsmarowuje mnie regularnie od dłuższego czasu, co jakiś czas dodaje wpisy pod różnymi pseudonimami na jednym z for internetowych. Oczywiście sprawa jest wyssana z palca, a ta baba jest jedną z tych osób, którym wszystko nie pasuje. Na początku nie zwracałam na to uwagi ale ostatnio kilka klientek mnie się pyta "skąd takie negatywne opinie o salonie, skoro wszystko jest tak dobrze robione", możliwe że kilka osób już odstraszyła bo ludzi jakby mniej przychodzi do salonu... Czy ktoś może mi podpowiedzieć jakie działania powinienem podjąć aby usunąć takie negatywne wpisy? Dodam tylko że kontakt z administracją nic nie dał, nawet nie raczyli odpisać.

Gość gość
Zebrać dowody - screeny, świadków - pokazać komuś na żywo w sieci, poradzić się adwokata i zgłosić na policję. Takie rzeczy są karalne. Będą chcieli Cię spławić bo mała szkodliwość czynu itd. dlatego bierz adwokata. Na pewno koszt mniejszy niż utracona opinia i klienci w skali miesięcy. Wielu ludzi szuka opinii w necie nim skorzysta z usług. http://porady-prawne.kaoso.pl

Gość Tomasz Bartoszewicz
Ona jest chora psychicznie zapewne i uzależniona od internetu! Niepoczytalność ma na bank! Psychiatra sądowy i psycholog przebada ją!

Gość AniaZzielonegoWzgórza87
jak najszybciej się tego pozbądź i nie bagatelizuj sprawy, twój potencjalny klient nie będzie chciał weryfikować czy wpis jest prawdziwy czy nie, tylko skorzysta z konkurencyjnej firmy!

Gość gość
Miałam podobnie tylko jak napisałąm do adminów o usunięcie tych wpisów i je usunęli to pojawiły sie na innych forach sprawdź jeszcze czy czasem nie ma tych wpisów gdzie indziej jeszcze Mnie b.pomogła firma co się zajmuje min wyszukiwaniem negatywnych opinii o firmach w internecie i neutralizowaniu ich może ich się też poradź http://www.arison.pl/