Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

conversy jaki kolor dla dziewczynki

Polecane posty

Gość gość

jaki kolor byscie wybraly dla dziewczynki? dla 2-latki podobaja mi sie biale ale chyba nie ma sensu? beda ciagle brudne, moze rozowe czy raczej granatowe? maja byc na okres od wiosny do jesieni, na dni bez deszczu, chociaz wiadomo jak to z dziecmi jest, brudu sie nie uniknie... piaskownica, trawa...

Gość gość
Chceszuniknac widocznych zabrudzen kup granatowe chcesz fajne wesole kup zolte lub turkusowe

Gość gość
omg co za snobizm, przeciez to niewygodne i niepraktyczne, no ale metka musi byc :D

Gość gość
A i jeszcze jedno conversy mozesz wyprac:)

Gość gość
Troche prawdy w tym jest ze moze 2 latka to za wczesnie na conversy ja kupuje moim buty ecco bardzo wygodne

Gość gość
spytaj się córki, jaki chce kolor :-)

Gość gość
snobizm??? a nosilas? sa wygodne a te dla dzieci maja specjalnie profilowane wkladki i maja miekka podeszwe, sa lekkie do tego

Gość gość
conversy sa bardzo wygodne! ja cały czas w nich chodze :) od gimnazjum włacznie ;) Moja córka też ma i je najbardziej lubi

Gość gość
Moj synek nosil granatowe, dla dziewczynki mysle ze bardziej jasny kolor. Biale tez sa w moim guscie:-) ile kosztuja w polsce conversy dla dzieci?

Gość gość
u nas w smyku sa po 100zlotych a skad jestes? po ile sa u was?

Gość gość
ja chodzę w conversach już od kilku lat i są bardzo wygodne

No u nas w polszy jak masz kase i ją sobie wydajesz jak chcesz i kupujesz dziecku fajne rzeczy to snobizm. Najlepiej to ubrać je w szmateksie, nigdy w markowe nowe!

Gość gość
bo gdyby tylko te cholerne conversy byly w szmateksach..... hehehe, gdyby sie w domu nie siedzialo bo na kasie za najnizsze sie nie chce pracowac bo ominie nowa dostawa na szmatach to by sie mialo...

Gość gość
Mieszkam w anglii, tutaj mozna dostac po 20-25 £ w zaleznosci jakie, za kostke czy krotkie.Sama lubie firmowki, nie zawsze trzeba przeplacac u nas jest duzo ofert cenowych i smialo mozna kupic cos w dobrej cenie