Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biurowa girl

pieszczoty w biurze

Polecane posty

Gość gość
ja właśnie reaguję na to co ktoś chce powiedzieć a nie obchodzi mnie ortografoia ćmoku :)

Gość gość
Walę sobie pod biurkiem. Nie ma mojej koleżanki dzisiaj w pracy i mogę na luzie się zadowolić :)

Gość gość
ale takie błędy, to jakby w trakcie wsadzania w tyłek nagle na kawałek kupy trafić :O

Gość gość
to by śmierdziało całe forum, ale teraz nie mniej śmierdzi śledziami !

Gość gość
Ja też mam w segregatorze dobrze schowane zaplamione majteczki koleżanki z pracy... Czasami jak wejdzie to się dopytuje co z nimi. To była niezła akcja wtedy kiedy mi je dawała.. Przy ściąganiu zaplątała się szpileczkami w te stringi i dłuższą chwile miała je na kostkach, kiedy ktoś w każdej chwili mógł otworzyć drzwi i wejśc.

Gość gość
Mi kiedyś koleżanka dała też w prezencie, ale ona dziwnie je zdjęła górą. Były lekko nie świeże, ale co tam :)

Gość gość
Brak majteczek i koreczek alanly w pupie to to co skutecznie poprawia mi dzisiaj samopoczucie w pracy :)

Gość gość
Oj ja mam kulki i korek :) Daje więcej rozkoszy :)

Gość gość
Zadna pani nie podzieli się wiecej swoimi doświadczeniami? Może na pocztę bedzie łatwiej i śmielej. kusocinski@op.pl

Gość gość
Co to za doświadczenie mieć dwie dziurki zapchane. Lubię tak w pracy, a w domu to już co innego.

Gość gość
Wszystkie takie zapracowane????

Gość gość
Jak tam dziewczyny? Nie trzeba jakiejś przerwy w pracy zrobić zeby się odstresować troszkę? Za oknami taka wiosna a jak to wygląda między nóżkami? Budzicie się do życia?

Gość gość
u mnie koreczek co ranka przed wyjsciem do biura. Taka wypchana pupa, takie doznania. No i kolega ktory od czsu do czasu moje dziurki przepych, ale to poza biurem. Czesto siedze na chacie, i wtedy moje majteczki nie zostana suche,i czasami paluszki pracuja

Gość gość
siedzisz zakorkowana w pracy? ;)

Gość gość
Dziewczyny!!! Wiosna za oknami a wy nic, nic??? No piszcie jak u was wygląda z tymi pieszczotami w biurze?

Gość gość
wypchana pupa zawsze podnieca, w biurze moge pocierać po sukience, po wielogodzinnym siedzeniu idę do wc zrobić sobie dobrze

Gość gość
Ocierasz pupę o barierki?

Gość gość
Historia prawdziwa: kiedyś przyszła do mnie stażystka i stała dość długo przy biurku, rozmawialiśmy o czymś tam, ja siedziałem a ona stała. W pewnym momencie zaczęła się kołysać przód-tył i akurat wzgórkiem trafiała w narożnik biurka.. Kiedy się zorientowała że to może być odebrane jak by sobie dogadzała to spaliła cegłę ale..od tej pory nam się fajniej rozmawiało na "luźne" tematy.