Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anarkon

Przyjaciółka.

Polecane posty

Witam wszystkich serdecznie. Jetsem tu nowy, więc pozdrawiam jeszcze raz. Zdarzyła się rzecz niesamowita. Na studniówce poznałem fajną dziewczynę. Ideał mój - zaczeliśmy się spotykać. Byłem u Niej na noc w domu. Doszło do całowania się, masaży itd. Było widać, że się Jej podobało bo aż cała drżała i miała gęsią skórkę. Potem jakby stosunki uległy ochłodzeniu. Spytałem się Jej w sms (wiem dosyć to infantylne) czy coś się stało. A Ona odpowiedziała mi tak, dokładnie cytuje:"Ogólnie ja wiem, że Ci na mnie zależy. Mi na Tobie również, ale nie mogę mieć z Tobą nic więcej niż przyjaźń. Nie teraz, próbowałam. I wiem, co teraz sobie pomyślisz... że wykorzystuje Cię. Ale to nie ta... po prostu nie chce związków... nie jeszcze". Po czym kolejny sms: "Nie chce stracić z Tobą kontaktu". Więc muszę przyzna, że nie wiem co robić. Czy odpuścić Ją sobie, ponieważ teksty typu -zostańmy przyjaciółmi ? Przez 2 tygodnie starałem się być dla niej dobrym przyjacielem, chciałem uprzyjemnić Jej nawet Walentynki. Zgodziła się na spotkanie, po czym dzień wcześniej (tj.13 lutego) powiedziała, że zebranie nie wypali, bo przypomniało się Jej, że idzie na imprezę z koleżankami. Nie ukrywałem rozczariowania. Ona napisała mi takie coś: "To nie jest dla mnie odpowiednie.. ja poczuje coś do kogoś, gdy sama zacznę za nim wzdychać.. to musi być osoba za którą zawalczę..a gdybyśmy my mieli mieć coś więcej, niż przyjaźń.. to by za długo nie przetrwało, po prostu by mnie przerosło. przywiązałam się do Cb.. ale to tylko przyjacielska więź" Nie odzywałem się do Niej przez 2 tygodnie. ponoć była smutna przez ten czas, że się do Niej nie odzywałem (info od Jej przyjaciółki i wpisy na photoblogu (tak wiem mało to dorosłe)). Teraz powiedziałem, że wybaczam Jej tamtą noc u Niej ( bo Ona zainicjonowała pocałunek). I nasze relacje są takie jak kiedyś. Nie pisałem do Niej przez parę dni, nie gadałem na ts'ie to sama napisała czemu do niej nie piszę. Kochani co mam robić ?? Się trochę rozpisałem więc mam nadzieje, że dostanę racjonalne rady co w takiej sytuacji mam zrobić ?

Gość gość
Dziwna sytuacja, ale wydaje mi się, że nic z tego nie bedzie.Jeśli będzie jej zależąło, sama się odezwie.

Gość chcacy byc wolnym
Ona potrzebowala czegos wiecej niz tylko pocalunek. Zawiodla sie na Tobie i takie tego konskwencje

Gość gość
Ogólnie to z opisu wynika, że znudzilo jej się, bo za bardzo za nią latasz.. Mowi, że chce być z Tobą w przyjaźni bo jara ją to jak widzi, że tobie zalezy.

Gość chcacy byc wolnym
seksu Jak myslisz po co nocowales u niej ? Wprost Ci tego nie powie - takie juz sa kobiety Po prostu ma Cie za frajera - Sorry

Gość gość
zacznij ją olewac , wtedy zauwazy co traci i sama bedzie chciała Cie odzyskac. Jesli jednak nie , to zapomnij

Ostatnia rada mi pasuje. Będzie ciężko ale trudno. Poradze sobie. Ogólnie planuje imprezę zrobić a jej nie zaprosić niech da Jej to do myślenia, że nie jest Jedyną ;)

"bo jara ją to jak widzi, że tobie zalezy." Coś w tym jest, bo wystarczył jeden dzień nie pisania do Niej, zaczepiania rtc. to napisała mi : Nie odzywałeś się do mnie przez cały dzień !!!" "seksu" - Heh jest dziewicą ;) próbowałem zjechać na dół if you know what i mean a Ona mnie odpychała - nie była gotowa xd

Gość gość
dokładnie, za łatwo Cie może mieć a ona chce sie starać i zdobywać, wzdychać, tęsknić. A ty taki pewnie porządny i po królewsku byś ją traktował, w tym wieku dziewczyny kochają sie w draniach :D szukają gorących emocji i to nie u kogoś tylko u siebie :) musiałbyś ją sprytnie podejść, powiedzieć, że jest inna, że nie ma sprawy bądźmy przyjaciółmi, to nawet dobrze się składa, bo chciałem cie zapytć czy twoja koleżanka Krysia jest wolna i czy mam jakies u niej szanse. Wzbudzic w niej zazdrość patrzec na inne...

Gość gość
Anarkon, rób impreze zaproś ją, ale świruj do innych, tańcz z innymi, powiedz że nie możesz oderwać wzroku od Krysi bo ma z******te nogi, a dla niej bądź tylko przyjacielem, bardzo miłym przyjacielem :) to jest najbardziej bolesne :) bo jak jej nie zaprosisz to pomyśli, że tak cierpisz, że nie możesz zniesć jej widoku

Gość gość
ale pamiętaj, musisz byc dla niej miły, nie miej żadnego focha, a jak zapyta albo nawiąże do tamtej sytuacji u niej w mieszkaniu to odpowiedz "aaaa tamto, daj spokój już zapomniałem :) " to zaboli, bo żadna babka nie chce czuc ze może byc kiedykolwiek zapomniana.

Czyli btw. pisać do Niej na Fb normalnie, po przyjacielsku. wspominając przy tym, że poznałem taka jedna itd. ?

Gość gość
jasne, ale tylko jeśli czujesz rolę w która masz wejsć :) I pamiętaj, że ona może cię testować i też chcieć wzbudzić w Tobie zazdrość, więc musisz siebie zapytać - czy wytrzymasz/