Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy milosc motywuje czy demotywuje

Polecane posty

Gość gość

Bedac w kims zakochanym, czy zrobiliscie cos, czego normalnie byscie nie dokonali? Typu lepsze zarabianie, wygląd, itp. A moze na odwrót, myslicie o tej osobie i sie nie mozecie skoncentrowac na niczym? Zaczne od siebie... Ja kiedys schudlam 15 kilo zeby sie podobac komus... Teraz znow mi wpadł w oko jeden gosc, i zaczelo mi przeszkadzac ze od dawna nie mam pracy, a przedtem sie jakos z tym faktem pogodziłam. Chyba zaczne czegos szukac

Gość 546565465
up

Gość gość
Milosc oglupia

Gość gość
to zależy od tego w kim sie zakochasz :)

Gość gość
Cześć , ja mam 16 lat ale piszę to całkiem poważnie. Podoba mi się mój choreograf. Mam tak od 2 lat i nic nie mogę poradzić , ani zapomnieć. No ale do tematu: tak, rzeczywiście, mam przy nim hamulec :-) tzn.pilnuję co mówię , ale strasznie się go wstydzę. Odchudzam się dla zdrowia , ale też chciałabym ładnie wyglądać. Zawsze nie mogę się doczekać zajęć tańca i dosłownie w tej chwili i cały czas o nim myślę. Nie mam pojęcia jak to przerwać i wiem że nie powinnam tak myśleć o nim. On mnie lubi, a ja się go ...boję :-) , bo muszę stwórz między nami dystans. To pomaga.

Gość gość
milosc jest slepa i tylko oglupia, nic dobrego w tym nie widze wrecz przeciwnie same zlo

Gość gość
jesli jest odwzajemniona to motywuje a jesli nie to demotywuje

Gość 546565465
jesli jest odwzajemniona to motywuje a jesli nie to demotywuje x x Moim zdaniem na odwrót. Bo czlowiek najbardziej sie stara na poczatku, jak musi zabiegac o dana osobe... a potem niestety sie rozleniwia