Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO KAZDY INZYNIER PO POLIBUDZIE I UNIWERKU UWAZA SIE ZA LEPSZEGO OD INNYCH

Polecane posty

Gość gość

tez macie takich znajomych co uwazaja ze sa lepsi bo skonczyli chemie albo budownictwo i wysmiewaja kogos po historii albo filologii? zawsze uwazaja ,że sa madrzejsi i inteligentniejsi od humanistów.. a ja mam kolezanke w pracy po polibudzie i ona nie wie podstawowych rzeczy na tematy życiowe i nie znala ostatnio skrótu w jakims pismie.itp. pytala mnie co to oznacza..mowie jej ze i tym podobnie a ona dalej do mnie:ale do czego podobne? w ogole nie mysli.nie wie nic na temat świata i kultury..interesuja ja tylko seriale w tv a wysmiewa sie ,że ktos skonczyl na przyklad polonistyke...

Gość gość
uniwersytet to jest najlepsza szkolą wyższa w Polsce kto po polibudzie uważa się za lepszego???

Gość gość
polibuda jest dla geniuszy i umiejetnosci ksztaltuje uniwerek to syf dla matolow ktory uczy tylko wkuwania.

Gość gość
polibuda nigdy nie dorówna uniwersytetowi

Gość gość
wszyscy wy młodzi absolwenci-pożal się boże- jesteście do kitu. nie ma różnicy, czy po polibudzie czy po uniwerku. Dzisiejsi inzynierowie są zaklapkowani na jakimś malutkim wycinku wiedzy technicznej, o reszcie pojecia nie mają, a humanisci może coś tam czytali ale błędy sadzą ortograficzne i gramatyczne, no i liczyc nie umieją. Jesteście siebie warci!