Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majusiajw

Sex na dwa baty a nowy partner przyznać do tego czy lepiej zataić

Polecane posty

Gość majusiajw

i jakie to miał by dla was panowie znaczenie gdyby wasza nowo poznana kobieta przyznała się wam do sexu z 2 męzczyznami ??? Tylko szczerze bez obrażania proszę

Gość gość
Ja bym chciał tego samego, wiec lepiej mu nie mów, bo i po co ? Bylo minelo

Gość gość
A po ch*j ma się przyznawać? A po drugie i tak nie związałbym się z taką. Nie jestem frajerem żeby laska która uprawia seks bez zobowiązań była moją dziewczyną. Ale tylko przeleciał bym cie. Byłbym twoim kolejnym ale nie stałym

Gość gość
ohydna d*************a

Gość majusiajw
nie jestem żadną d***** i tylko raz zdarzył mi sie sex grupowy Reszcie dziękuje za odpowiedzi

Gość majusiajw
nie jestem żadną d***** i tylko raz zdarzył mi sie sex grupowy Reszcie dziękuje za odpowiedzi

Gość gość
No , takiej by nie chcial , ale przeleciec to by chcial d**ek :P

Gość gość
To przeszlosc , po co chcesz to opowiadac ?

Gość majusiajw
a dlaczego skreślasz dziewczynę po tym, że uprawiała sex grupowy ? Możesz rozwinąć proszę

Gość majusiajw
a dlaczego skreślasz dziewczynę po tym, że uprawiała sex grupowy ? Możesz rozwinąć proszę

Gdybym nie był równie wykolejony to zapewne bym jej nie chciał.

Gość majusiajw
nie wiem...może powinien wiedzieć?

Gość gość
A dlaczego chciałbym chcieć? Być frajerem? Taka tylko do przelecenia

Gość gość
jaki du/pek, chciałby tylko ją wyru/chać, dla niej jeden więcej to żadna różnica, przecież to dziw/ka.

Gość gość
' a dlaczego skreślasz dziewczynę po tym, że uprawiała sex grupowy ? Możesz rozwinąć proszę " ------------------------------------------- mało tego, że d****** to jeszcze głupia.

Gość gość
od razu bym odszedł od niej. Ni toleruje takich rzeczy u swojej partnerki.Prędzej zaakceptował bym dziecko.

Gość gość
kobiety chcą roochaczy, faceci chcą porządne kobiety to się nigdy nie zmieni.

Gość majusiajw
Tak was czytam drodzy panowie i nasuwa mi się jedno słowo ale wstrzymam się z napisaniem.Wszyscy by tu chcieli dziewicy a sami bzykacie wszystko co się rusza :) Jestem bardzo atrakcyjna więc nie piszcie mi, ze tak nie jest bo mam na co dzień kontakt z chłopakami gotowymi oddac wszystko za jeden numerek . Żałośni jesteście bo trochę ciała zobaczycie+ładna buzka i dostajecie szału :D a 90% facetów jest za trójkącikiem i zrobiłoby go gdyby mieli możliwość

Gość gość
nie trzeba być dziewicą wystarczy normalną, porządną kobietą z zasadami. To, że wam puszczalstwo u mężczyzn imponuje nie znaczy, że nam puszczalstwo u kobiet również będzie imponowało!

Gość majusiajw
a kto mówi, że mi puszczalstwo i nachalstwo u facetów imponuje ? I gdzie ci normalni i porządni faceci co tu tak ładnie piszą o swoich pragnieniach posiadania panienki z zasadami jak sami tych zasad nie mają :)?Bo ja ich nie widzę! Wszyscy się slinią nia widok lasek i kleją się jak nienormalni :/ co do jednego! Jestem w klasie maturalnej więc młoda i mam prawo szaleć ale spotykałam z facetami mających żony, narzeczone ! WIęc nie piszcie mi o orządności bo myslicie fiutkami zamiast głowami :D

Gość gość
kazdy z nich chce dziewicy,a sam bralby co mu w rece wpadnie moralnosc pani dulskiej zenada sami chca trojkatow,wyuzdanych partnerek a jak na stale to porzadna i jeszcza najlepiej zeby byla dziewica,sami badzie porzadni a potem wymagajcie od dziewczyn swiat jest jednak dziwny,dlaczego facet majacy duuuzo partnerek jest cacy a jak chodzi o kobiete to juz jes bee

Gość majusiajw
dokładnie! Kobieta tbędzie d***** a facet jedynie lovelasem bądz casanova :)

Gość gość
Nie przyznawaj się, takich rzeczy się nie mówi! Ale pytanie czy on Ci da radę ?! Bo potrzeby masz ogromne z tego co piszesz seks z dwoma to jednak "wysiłek"hehe ! Nie paplaj na prawo i lewo bo żadnemu to zwierzenie by się nie spodobało bedzie Cię traktował jak laskę do przelecenia a po co Ci to ?! Zaczynasz nowy związek nową kartę otwierasz nie kartkuj życia z przeszłości! Było minęło!

Gość gość
jak uprawiałaś na dwa baty to ciekawy jestem jaką teraz masz średnice o***tu?

Gość gość
Ja bym nie mówiła, nie musisz od razu opowiadać wszystkiego o sobie, Wybadaj najpierw teren

Gość gość
jestes dz i ... wka. niestety. kobiety powinny sie szanowac. ja bym z taka nie bylo. lepiej zamknij gebe,chyba,ze masz jakiegos kuta ... fona w ryju teraz.

Gość czteeery
cztery baty są w porządku ,dwa to gimnazjum .

Gość sztefannnn
A jakiej odpowiedzi oczekujesz lafiryndo?

"dokładnie! Kobieta tbędzie d***** a facet jedynie lovelasem bądz casanova " x Oczywiście. Kobieta może mieć taki seks na zawołanie, a jaki facet może sobie pozwolic na to by miec w łóżku dwie kobiety? Tylko topowy.