Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majusiajw

Sex na dwa baty a nowy partner przyznać do tego czy lepiej zataić

Polecane posty

Gość prawik topowy
prawik topowy -facet który doszedł do drugiej bazy z trzema kobitami na jednej imprezie ...taka definicja :)

Gość majusiajw
09:45 hehe :D nie mam wygórowanych potrzeb ;) Raz jedyny przeżyłam trójkąt i nie miał on nic wspólnego z potrzebą .Jak facet ma dobry sprzęt i umie go należycie obsługiwać to wystarczy mi w zupełności :P W zupełności wystarcza mi mój nowy partner

A możesz mi powiedzieć jaki był twój stan umysłowy wtedy? K***a ja nie mogę zrozumieć jak ludzie mogą traktować seks jak prace w budce z hot dogami, wsadzam parówkę, następna, wsadzam parówkę, następny klient proszę pański hot dog. Przecież z tego nie ma żadnej przyjemności prócz tej pozornej. Dopiero jak ktoś mdleje z rozkoszy podczas seksu, traci świadomość, ma drgawki, atak epilepsji, tak wtedy mogę powiedzieć że odczuwa przyjemność z seksu przez duże p. A tak to najczęściej występuje profanacja tego stanu. Nawet mi żal takich ludzi bo zaprzepaścili swoją szansę na prawdziwą rozkosz w życiu. Uprawia seks na dwa baty, a piszę o tym jakbym przejechała się po ulicy tandemem. Ty powinnaś z rozrzewnieniem i tęsknotą w sercu wspominać takie wydarzenie.

Gość majusiajw
Nie przesadzasz przypadkiem kolego ?:D Zabawiłam się a ty piszesz o tym jakbys był księdzem a ja zakonnicą :D radzę wyluzować trochę ok? Nie robilam tego nałogowo a tylko raz jedyny !! p.s i bardzo miło to wspominam :) i nie mam zamiaru płakać teraz i robic z tego tragedii bo nikomu tym trójkatem złego nie zrobiłam!

Gość gość
A co na to Pitagoras? W grobie się przewraca!!

Gość gość
Ci co tak jeżdżą po autorce to faceci ktorzy marzą o tym i kobiety ktore też by chciały przeżyc taki sex.Hipokryci/hipokrytki,chętnie byscie ją wzięli na 1raz podobno tylko i nie przeszkadzałoby wam to.Połowa z was pewnie ogląda filmy o tej tematyce wiec nie robcie k***a cnotek z siebie!!!!!!!!!

Gość gość
Autorka pytała czy zataic to czy nie a nie co wy myslicie o sexie grupowym i czy to oznacza że jest d*****.Czytajcie ze zrozumieniem matoły.Do autorki-jesli nie pyta to nie mow.

Uwierz mi że nawet jako jako najbardziej zatwardziała ateistka nienawidząca wszelkich bogów wolałabyś poznać księdza albo nawet samego Jezuka aniżeli mnie, więc nie obrażaj mnie. Nie masz pojęcia o co mi chodzi.

Gość majusiajw
14:19 Dzięki :) pytać nie pyta konkretnie o trójkąt ale ciekawi go moja przeszłość seksualna .I tak szczerze to boję się mu powiedzieć ale też boje się nie powiedziec :( Z jednej strony chciałabym by wiedział bo nie chcę żadnych tajemnic a z drugiej strony nie chce by zle to odebrał i co gorsze odszedł :(

Gość gość
fajnie :-O a może ten twoj trojkat krazy gdzies w sieci

Gość gość
Pewnie ze byśmy ją przelecieli ALE NIE JESTEŚMY FRAJERAMI żeby wiązać się z taką która daje każdemu. Jeśli wam kobietom przeszkadza ze facet ****** bez zobowiązań to nie mówimy żebyście to akceptowały, bo same to akceptujęcie. ALE K***A ZROZUMCIE ZE FACETOWI NAWET *****CZOWI PRZESZKADZA TO ZE ICH WŁASNA KOBIETA SIĘ PUSZCZALA I KAŻDY MÓGŁ JĄ MIEĆ

Gość gość
a gdzie autorka napisała że każdy mógł ją mieć ? :-O dlaczego przypinacie łatki ze skoro brala udzial w trójkacie to juz pewne ze każdy ja miał :-O hipokryci

Gość gość
a gdzie autorka napisała że każdy mógł ją mieć ? :-O dlaczego przypinacie łatki ze skoro brala udzial w trójkacie to juz pewne ze każdy ja miał :-O hipokryci

Gość gość
Jacy hipokryci, skoro 2 miało to wystarczy. To my zdobywamy, dziewczyny są wręcz zachwycone jak mamy dużo na koncie, ale do cholery zrozumcie ze nam przeszkadza to ze kobieta dawała d**y bez zobowiązań, co to kobiecie mieć seks? Wystarczy ze nogi rozłoży

"i nie mam zamiaru płakać teraz i robic z tego tragedii bo nikomu tym trójkatem złego nie zrobiłam!" --- no skoro nic złego nie zrobiłaś, to czemu pytasz na forum, czy to zataić? chyba jednak sama się oszukujesz. gdyby to było coś tak zwykłego jak pójście po mleko, to nie miałabyś powodu, żeby zatajać to przed partnerem, nieprawdaż?

Gość 30latprawiczek
zwyczajna zdzira jestes :D

Gość majusiajw
uważam, ze trójkąt nie jest niczym złym ale mój partner może inaczej podchodzić do tematu i dlatego moje obawy :) Błędem było sie pytać bo większośc facetów robi z siebie w necie porządnych mężczyzn :D a w realu nie przepuścili by okazji :D pozdrawiam

Gość gość
kobietom puszczalstwo mężczyzn imponuje, mężczyznom puszczalstwo kobiet przeszkadza. Dla kobiety taki facet do macho, doświadczony seksualnie a kobieta taka dla faceta to d****** Tego się nie zmieni. Wy oczekujecie od nas dużej liczby partnerek a my od was małej.

Gość gość
A w jakich okolicznościach był ten 3kąt. Lepiej nie mów bo może się zrazić.Nie wszystko się mówi.

Gość gość
Lepiej miec Q***e za zone niz zone q******.stare I madre przyslowie I wierzcie mi, ze sie sprawdza I tylko naiwniacy mysla inaczej...kazda kobieta ma prawo miec jakas przeszlosc I jej nie zmieni...kazda sie lubi bawic, flirtowac I nie tamuje swojego temperamentu lecz potem dorasta, uczy sie na bledach I jest wspaniala partnerka...ale strzezcie sie tych niby swietoszkowatych, przechodzilem to I nie polecam...nie polecam cnotek ozieblych, ktore zamiast w mlodosci sie wyszalec czatuja na wkrecenie facetow w ciaze I slubowania a po latach dostaja olsnienia I slinia sie na kazdego samca...a te ktore sie wyszalaly w mlodosci potrafia stworzyc prawdziwy zwiazek I doceniac tego jednego jedynego wybranego w koncu....Dziekuje mojemu szczesciu, ze po latach horroru z moja byla swietojebliwa zona zakonczylem dziadowskie malzenstwo rozwodem kosztownym, lecz od kilku lat zyje w zwiazku z moja slodka , kochana dziewczyna, ktora opowiada mi czasem swoje historie z przeszlosci, jak sie fajnie bawila I uzywala zycia jednoczesnie nikogo nie oszukujac I nie krzywdzac...owszem troszke jestem o ta przeszlosc zazdrosny, no bo wiadomo jak to jest, ale to tylko malenkie momenty ...a nasze zycie razem jest cudowne, poprostu bajka, wesola , przemila, zadowolona ze wszystkiego moja radosna kobietka nauczyla mnie jak zyc w zwiazku, nauczyla mnie szanowac siebie I nas wzajemnie, pokazala mi co to prawdziwe uczucie, ktorego sie szuka przez lata...nie oglada seriali, nie nasladuje serialowych dramatow, nie wciska mnie jak parowke w garnitur, zeby odwiedzac tesciow I rodzinke udajac szczesliwego malzonka a w domu pieklo, bo trzeba sprzatac, bo pieluchy I kluchy...takie sa laski, ktore sie nie wyszalaly w mlodosci! Zaniedbane I ujadajace...nigdy wiecej! A z moim obecnym idealem planujemy slub za kilka miesiecy, estem szczesciarzem czego I wam panowie zycze:)

Gość gość
Jakie wynurzenia w odgrzamym temacie:o

Gość majusiajw
Spotykalam sie z zonatym facetem na seks raz czy ddwa w tygodniu przez ok rok. Wyznal mi ze marzy o trojkacie bo zona kloda, zgodzilam sie by mu zrobic przyjemnosc a i sama bylam ciekawa jak to jest,

Gość gość
Czy jest tu ktoś kogo wkurzają takie tematy?

Gość szarik na 102
Po dwóch batach są trzy pejcze... Taka kolej rzeczy!

Gość majusiajw
Pejcz tez byl , uzywal go trzeci facet co jakis czas a w miedzyczasie sie onanizowal

Gość szarik na 102
Wg.rzeczy koleji,następne to dobry wp*****l... Był? Czy czeka w kolejce?

Gość majusiajw
Nie odpowiem bo nie um7esz pisac po wg nie daje sie kropki, pa!

Gość gość
Zwykła k....a! Szacunek do siebie ---> mniej niż zero! Jeśli powiesz mam nadzieję że facet Cię zwymyśla i kopnie w tą d...ę którą tak nadstawiałaś!NIe robiłaś nic złego? Sypiałaś przez dłuższy czas z żonatym mężczyzną!!! Żona mu nie dawała? A skąd wiesz, bo tak powiedział? A badałaś się czy przypadkiem od tego trójkąta nie złapałaś jakiegoś syfka??? Żadna kobieta która się szanuje nie robi takich rzeczy! Jak myślisz jaką masz opinię wśród tych, którym tak ochoczo dawałaś?Może polecą Cię znajomym! Lepiej ucz się do matury!

Gość szarik na 102
Tutaj to się gwiazki liczą,a nie kropki..@

Gość tez wyzej
syn fubu ma rację, widać ze facet wie o co kaman w seksie.