Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
babeczkazlukrem

Miłość na odległość

Polecane posty

Sprawa jest banalna chłopak studiuje wieele km od mojego miasta, jestesmy razem 2 lata, cala szkole srednia spedzilismy w jednej klasie zaczelo sie od przyjazni wiec szkoda bylo tego nie ciagnac wiec mimo jego wyjazdu nadal jestesmy razem bo naprawde baaardzo sie kochamy, stara sie przyjezdzac co dwa tygodnie a kiedy jest na miejscu wiec po prostu cudownie. Tylko ze...nasz kontakt kiedy jestesmy w rozlace wyglada strasznie mizernie, on nie ma potrzeby rozmowy przez telefon, czasem nie mamy kontaktu przez jakies dwa dni zero, nawet glupiego jak tam, a jesli juz smsujemy to jak znajomi a nie para, zwracalam mu kilka razy na to uwage, przepraszal, przyznal racje ale twierdzi ze poprostu nic sie takiego nie dzieje o czym mialby mi opowiadac. Tylko ze ja sie czuje jakby nie mial szczegolnej potrzeby kontaktu ze mna, nie chodzi o to ze jestem zazdrosna wgl to nie o to chodzi, chodzi o to ze myslalam ze jesli nie bedziemy sie widziec tyle czasu to bedziemy w ciaglym kontakcie jak najlepsi przyjaciele a jednak tak nie jest. Mozliwe ze przesadzam, ale troche sie mecze i nie wiem co zrobic i czy moje wkurzenie na ta sytuacje nie jest wyolbrzymione??? ://

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować