Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy!! czy jestem medium??

Polecane posty

Gość gość

w czwartek piątek miałam straszne koszmary... w sobote przyśnił mi sie wypadek z udziałem tira... obudziłam sie przerażona, miałam dziwne przeczucie ze coś sie stanie i po południu sprawdzałam wypadki czy coś sie takiego nie stało. dziś jest wtorek i straszny wypadek sie zdarzył właśnie z udziałem tira...i znajoma tam zginęła:( co o tym sądzicie??

Gość gość
Jestes wrazliwa osobka, i tyle,gdybym byl mlodszy napewno poderwal bym cie:-) mysl nie o kierowcach z duzymi samochodami ale o normalnym zwyklym facecie i sny ci sie zmienia. Medium to jajestem i tyle.

Gość gość
faceta mam, mieszkamy razem ale czy to nie jest dziwne?

Gość Amidek lambda 1
dziwne przeczucie ze coś sie stanie,, w zasadzie to kazdy potrafi przewidzieć przyszłość, a czy trafi to do świadomości jako marzenie senne przeczucie czy w innej formie to juz indywidualne zdolonosci odbiorcy

ciekawe doświadczenie. może masz bardzo rozwiniętą intuicję. czasem mamy przeczucia a to, że swojego nie zlekceważyłaś świadczy o tym, że jesteś wrażliwą osobą, o delikatnej duszy.

Gość gość
mam cos podobnego,zdarzało mi sie że widzialam człowieka jakiegos obcego i wiedzialam ze nie dlugo umrze, albo kolezanka była w ciąży sama o tym nie wiedzac ! a ja juz wiedzialam o tym i nie wiem skad,wszystko sie potwierdziło .Czasem przychodza w nocy jaieś duchy bardzo sie ich boje:(Poszlam kiedys do wrózki ona powiedziala ze mam sie nie bac tylko spytać czego chcą i ze kidyś w przyszłosci bedę sie zajmować tym co ona.Oczywiści nie mowilam jej ze widze zjawy jak mnie zobaczyla to juz wiedziała że mam ten dar, ja sie bardzo boje i nie chce sie w to bawić.