Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeżeli facet nie chce..

Polecane posty

Gość gość

dziecka to znaczy,że nie myśli o mnie poważnie? czy też mogą być inne powody?

Gość gość
Mogą byc inne typu brak pracy finansów albo nie jest pewny Ciebie .A nie lepiej porozmawiać z nim i sie spytac o co chodzi ?

Gość gość
kiedy zaczynam temat.. on go zmienia..

Gość gość
To powiedz krotko i na temat tzn zadaj pytanie czemu nie chce z Toba dziecka i niech ci odpowie a najlepiej temat zaczac po dobrym bzykanku serio :)

Gość ovechkin
Może kocha cię ale poprostu nie chcę dziecka. Dzieciak to jednak wydatki, masz mniej czasu dla siebie, kobieta też ma mniej czasu dla męża. Dziecko ogranicza trochę wolność. To zależy ile macie lat, ja też niebardzo garnę się do dzieci dlatego szukałem kobiety która też poświęca się karierze zawodowej jak ja

Gość gość
jak mu to pierwszy raz powiedziałam odpowiedział - "no widzisz" ; / A teraz to tylko jest - "noo" i nic wiecej, martwa cisza,a później "co powiesz"! lub zmiana tematu na całkiem inny ...

Gość gość
No po ile macie lat ? Ile jestescie ze sobą ?

Gość gość
ovechkin Rozumiem,ale on nawet nie chce mi powiedzieć,że np. nie jest gotowy.. inaczej jak by tak powiedział,a nie zmieniał temat,albo w ogóle sie nie odzywał. Bo nie wiem czego to jest wina,że nie chce porozmawiać. Chociaż bym wiedziała na czym stoję,a teraz mam mętlik w głowie.. zrozumiała bym gdyby nie był gotowy..poczekała bym.

Gość gość
jesteśmy razem ponad 3 lata ja mam 23,a on 25 ...

Gość gość
musiałby być idiotą, żeby się w tak młodym wieku pakować w pieuchy, sranie i Twoją rozklapciałą pipkę. Ty też masz chyba coś z garem.

Gość gość
Napisałam,że jeżeli nie chce to niech powie..zaczekam! Nie palę się do tego,bo jeżeli nie jest gotów nie mam zamiaru go do tego przekonywać. Poczekała bym. Tylko chodzi mi o to dlaczego nie dostaje konkretnej odpowiedzi...

Gość gość
A skad wiesz ze autorka ma rozklapciała cipkę?? Widzialeś ? macałeś niewychowany człowieku

Gość gość
będzie miała po bachorze jaką trzeba być idiotką, żeby mierzyć miłość bachorem.

Gość gość
I tu sie mylisz , skad takie informacje masz ze jak się urodzi bedzie sie rozklapciuchą ?

Gość przem przemolo23
ja jestem z pękniętej prezerwatywy, jestem zdrowy, dorobiłem się tico, tylko nie mam dziewczyny. jestem normalnym dzieckiem mojej starej, tata też mnie nie chciał, więc matka przebiła gumę. polecam ci tą metodę.

Gość gość
Ludzie czy wy czytacie co ja piszę? Nie chcę wrabiać go w dziecko,bo to najgorsze co może zrobić kobieta facetowi. Chodzi mi o to dlaczego odbiega od tematu. Nawet jeżeli powie,że nie chce okej! Nie mam zamiaru go do tego zmuszać..uszanuję jego zdanie.

Gość gość
może on nie chce dziecka tylko za mną. mam krzywy nos, jestem ruda i mam cipkę motylka i kafeteria to moje życie. może nie chcę takich genów dla potencjalnej córki

Gość przem przemolo23
łe tam najgorsza. tate był tylko trochę na początku podobno nabzdyczony. fakt, jak mnie pierwszy raz zobaczył to się przeżegnał, a przedtem był ateistą 20 lat. ale żalu do matki jakiegoś specjalnego nie miał, może trochę bardziej ją n*******lał jak wracał ze środowej popijawy, ale poza tym kochali się przykładnie aż cała wieś słyszała.

Gość gość
Te forum schodzi na psy.. ktoś chce rady,a dostaje głupie komentarze..od niewychowanych ludzi.

Gość gość
Brr jestem kobietą i nie chcę bachorów.