Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam! 4 miesiące temu skończyłam 18 lat, mam wspaniałego chłopaka i dwa miesiące temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Jestem w 9 tygodniu. Na początku bardzo baliśmy się razem z chłopakiem ale z biegiem czasu zaczynamy się cieszyć. Chłopak bardzo się cieszy, ma 22 lata, ale ja miewam ataki paniki, czasami się cieszę, a czasami płaczę. Boję się porodu, a z resztą wiem, że damy radę. Czy któraś z Was jest lub była w podobnej sytuacji?

Gość gość
Kochana każdy chyba tak miał.Też sie balam porodu i to panicznie, do tego humorki :(raz placz raz śmiech.No co mam napisac hormony szaleją i tyle,a poza tym nie ma na swiecie kobiety która nie bala by sie porodu.Czyli z tobą wszystko ok :D

Gość gość
O szybka jesteś, 9 tydz a Ty już od dwóch miesięcy wiesz :D jasnowidz. A porodu to chyba każda kobietka się boi. Nic w tym dziwnego

Gość mama Marcelkaaaaaaaa
ja bałam się panicznie porodu,ale po stwierdziłam że to najpiękniejsze co może być w życiu...spotkanie z maluszkiem...nie bój się.Ja miałam 19 lat jak rodziłam.Chciałam uciec z porodówki,ale myśl o moim maleństwie uspokajała mnie...