Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

robie pulpety pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Zrobiłam pulpety, teraz duszę je w wywarze z jarzyn i nie wiem, czy mam wlać do tego przecier pomidorowy? Mam taki w kartonie z lidla, pomoże ktoś?

Gość gość
Nie bierz się za coś czego nie umiesz i nie truj tu doopy jakimiś nędznymi pulpetami.

Gość gość
Możesz wlać spokojnie przecież pomidorowy :) oczywiście trzeba to odpowiednio doprawić i jeśli za żadkie to albo odparować..albo zagęścić :)

Gość gość
ty widocznie też nie umiesz, skoro nie potrafisz doradzić. A to jest FORUM, czyli każdy może pytać o co chce. Nie wiem, gdzie się wychowałaś, skoro tyle w tobie złośliwości i jadu :O

Gość gość
dzięki, doprawię ziołami prowansalskimi, potem będę próbować czy czegoś nie brakuje..

Gość gość
Autorko na te chamice nie zwracaj uwagi :) w każdym temacie takie są, znając życie ta kobieta wszystko robi z torebek :D i dzieci karmi chińkimi zupkami..i zazdrości Ci, że TY chcesz coś ugotować :) A co do sosu to po dodaniu przecieru sprawdź czy nie jest kwaśne, jeśli tak dodaj troszkę cukru :) do pomidorów pasuje cebulka, czosnek :) możesz np. posmażyć na patelni cebulę z czosnkiem tylko czosnku nie smaż dłużej niż 3 min, bo będzie gorzki..do tego wlej przecier :) możesz no dodać oregano i wlać do polpetów, niech się dusi

Gość gość
Masz rację to jest forum Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci.Ani słowa o pulpetach:D

Gość gość
Owszem, to jest forum o ciąży, ale jest tutaj najwięcej mam i kobiet, które na co dzień gotują, poza tym na tym tamacie jest zawsze ktoś i zawsze coś doradzi :) a jakby weszła na gotowanie to nikt by nie odpowiedział, bo tam nikogo nie ma

Gość gość
Temat idealny dla kur domowych.Bez odbioru:D

Gość gość
hmm czosnek i cebulkę podduszoną dałam już do pulpetów (mięsa), ale w sumie ząbek czosnku do sosu chyba nie zaszkodzi...

Gość gość
ciaża poród macierzyństwo dzieci - autorka gotuje dla dzieci - wystarczy krzykaczko?

Gość gość
jak ktoś gotuje obiad, to jest od razu kurą domową? :D śmieszne i żałosne zarazem :O

Gość gość
Wole być kurą domową niż idiotką :)

Gość gość
No wiecie...te co się mają za niewiadomo co i nazywają nas kury domowe, bo chcemy ugotować domowe jedzenie to pewnie kupują gotowe zupy, na kolację jedzą tylko kromki z szynką i jedzą chińczyki, bo nie potrafią nic zrobić. przykre :] szkoda mi ich mężów i dzieci, że żyją na takiej chemiii

Gość autorka od pulpetów
dzięki za poradę, pozdrawiam życzliwe mamy :)

Gość gość
kurki gdakają ko ko ko...

Gość gość
Ale się nam zazdrośnica trafiła :D upierdliwa..

Gość gość
Ty od kur domowych, co ty w takim razie robisz w ogóle na forum o takiej tematyce?!

Gość gość
Co ona tu robi ? Znudzona życiem w*****a ludzi :))

Gość gość
kobieto pulpety to w tanim barze mlecznym a nie moim menu,ja dziś mam poledwice argentyńską

Gość gość
Ona nawet kura domowa nie moze byc bo nie ma rodziny!

Gość gość
ko ko ko ko ko....

Gość gość
Ale masz rozrywke, szkoda tylko, ze tak mala ambitna.reprezentujesz gorszy poziom intelektualny niz niejedna kura domowa.