Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Zauważyłam ostatnio u siebie objawy wczesnej ciąży, tzn. bóle w podbrzuszu, biały, gęsty śluz, okropną, naprawdę okropna zgagę, która wywołuje mdłości, wzdęcia i wrażenie takiego wielkiego, pełnego brzucha, płaczliwość, która wcześniej rzadko mi się zdarzała, oglądając dzieci w tv płaczę ;) (znajoma podobnież też w ciąży płakała jak widziała dzieci w tv). Problemem jest tylko to, że od ponad 2 lat biorę regularnie pigułki antykoncepcyjne. Wiadomo, że to nie jest 100% pewności, więc wczoraj zrobiłam test. W pierwszej chwili byłam pewna, że jest negatywny, jednak po godzinie albo nawet więcej (wiem, że nie powinno się patrzeć po więcej niż 30min.) zobaczyłam, że jest na nim druga, bardzo słabo widoczna kreska. I teraz mam dylemat, bo nie wiem czy ona tam wczesniej byla czy nie. Wydawało mi się, źe nie, ale to może być zasługa ciemnego światła w łazience.. Co o tym myślicie? Czy to możliwe, że moge być w ciąży? Pomyślałam, że zaczekam jeszcze tydzień i zrobię ponownie test. Czy może lepiej iść od razu na betę? Pozdrawiam.

Gość gość
nie jesteś w ciąży, a ta kreska na teście nie jest ciążowa

Gość ojtam ojtam
nie jesteś w ciąży - chciałabyś być ale guzik z tego - lepiej pomyśl czy tego naprawde chcecie i starajcie się na serio albo odpuść myśli o ciazy