Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biustyna o innym imieniu

sportowy stanik na duże piersi

Polecane posty

biustynomqm w d***e gdzie masz moje komentarxe bo wlasnie podałem ci sposób z jakiego korzystają profesjonalistki.ponad to podczas biegania czasami trzeba spojrzeć pod nogi natomiast ty chcesz mieć na widoku swoje cycki które dodatkowo przesuwają środek ciężkości do przodu. W takiej sytuacji bieganie nie jest raczej możliwe bez wypadku. I dam sobie głowę uciać ze po prostu masz obwisły biust i chcesz to ukryć a ostatni raz biegałaś w wieku 12 lat

Gość gość
jak jestes powyzej 30 lat to lekarze odradzaja uprawiania joggingu, tzn zaczyananie w tym wieku, bo zle na serce to wpływa. A z takimi bimbałami to twoje nadwaga musi byc spora, wiec tego typu aktywnosc jest ryzykowna...

Gość gość
Obwisly biust każda kobieta ma jesli ma naturalny a co do autorki gdzie sa takie spore rozmiary ? Az do J bo u mnie w sklep[ach to wybor kończy sie na rozmiarach D .

Gość gość
Kazda firma ma inne rozmiarówki w innym sklepie np. DD moze byc na Ciebie dobre .

Gość gość
to co jedne dziewczyny uważają za D kupując stanik w H&M czy Reserved, w profesjonalnym sklepie okazuje się być G lub H. KrisLine ma takie staniki Corin też - sama je noszę Także rozumiem autorkę. I mam koleżankę która miała 70 K a była drobna i niska (160 cm) i musiała poddać się operacji bo kręgosłup nie wytrzymywał. Teraz ma E i wreszcie proporcjonalne wymiary. Także wcale nie trzeba być grubą babą żeby mieć taki problem

Gość gość
Po ciazy kazda moze miec takie problemy .

Gość gość
nie kumam tych rozmiarów 70 K? Co to jest? Ja tez jestem niska bo mam 153 cm, i mam pod biustem ok. 70, a w biuscie 96, to chyba tez za duzo?

Gość gość
niekoniecznie - np ja mam to w genach, po mojej babci, ta koleżanka też miała - po swojej matce której staniki szyły gorseciarki

Gość gość
Nie w genach tylko w tłuszczu .....

Gość gość
A jaki masz rozmiar ?

Gość gość
ja nosze 70 G, dopasowane przez brafitterki, nie wiem ile mam teraz w biuście, jak się mierzyłam to było 103

Gość momomrewefd
w dobrym staniku sportowym nic nie lata, nic nie ciągnie do przodu, w ogóle nie czuje się że ma się piersi. na prawdę dziwne uczucie :-D

Gość gość
momomrewefd - zgadzam się, komfort życia o niebo lepszy A ci co wyśmiewają to chyba tylko zakompleksieni faceci, bo nic sobie nie mogą dodać do swojego rozmiaru, hahahaha.

Gość gość
Ta tabelka mija sie z prawda duzo kobiet ma małe róznicy miedzy biustem a obwodem pod i nosi olbrzymie rozmiary ....

Gość gość
a coś oprócz tabelki przyswoiłeś/łaś?????

Gość gość
Nic bo kobiety sobie same dobieraja ciekawe ze kiedys znalazłam ciekawy artykuł z rozmiarami Brytyjskimi i kobieta która miała dopasowany rozmiar 65K wcale nie miała duzego biustu , taki proporcjonalny .

Gość momomrewefd
szkoda mi kobiet jeszcze nie zreformowanych, które ograniczają się w wyborze miski a-d i obwodu 70-85, przecież wystarczy się rozejrzeć na ulicy, żeby stwierdzić że jest więcej niż trzy typy sylwetek z czterema rozmiarami biustu

Gość momomrewefd
wpiszcie sobie w wyszukiwarkę "nagie biusty czyli biusty na g" i wejdźcie w grafikę, a zobaczycie jak niepozornie wygląda ten rozmiar :-) ( radzę powiększyć )

Gość momomrewefd
albo w pierwszego linka "nagie biusty lobbystek" tam można powiększyć i podziwiać :-)

Gość gość
świetny przykład! Może wreszcie skumają co poniektórzy, że nie trzeba być spasioną lochą żeby mieć duży rozmiar biustu, tak jak to miała autorka! Od G do I jest tylko ok 6 cm różnicy, czyli po 3 cm na każdy cyc.

Gość grasz i srasz
polecam panaszowce (panache), kupisz bez problemu w 'Biusciastym zakatku' (czy jakos tak), maja jeden sklep przy metrze Centrum w pasazu, a drugi gdzies na Brodnie (nie wiem, bo kupowalam wlasnie na metrze), stanik jest mega z******ty, taki 'pancerny', tzn. bardzo dobrze utrzymuje biust przy wszelkich skokach, pompkach, sklonach itp. Jestem mega zadowolona i nigdy juz nie kupie zadnego 'sportowego flaka', sprzedawanego w niby markowych sklepach (czytaj: sportowego podkoszulka 'z wbudowanym biustonoszem', tozto jawne cyckoklamstwo w bialy dzien, do uprawiania sportu potrzebny jest stanik z prawdziwego zdarzenia).

Gość gość
Też miałam problem z doborem stanika ale na całe szczęście znajoma poleciła mi stronę esportshoppl i w końcu u nich udało mi się kupić stanik idealny dla mnie. Nic mi się z niego nie wylewa.Nigdzie mi nie uciska. Jestem bardzo zadowolona.