Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudynka_9

Chłopak się na mnie skarży rodzicom.

Polecane posty

Gość klaudynka_9

Witam, Jestem z chłopakiem już od prawie 2 lat i dotychczas bagatelizowałam ten problem jednak od pewnego czasu zaczęło się to dla mnie robić strasznie wkurzające. A mianowicie mój chłopak ma tendencję do skarżenia się na mnie. Wiadomo różnie to bywa, czasem na coś się nie ma ochoty ale gdy to dotyczy jego zwykle mówie ok i po sprawie. On z kolei na pytanie rodziców ,, a czemu nie poszliście potańczyć, pobiegać, do kina, itd." odpowiada a bo ona nie chciała i mina na gwint sugerująca jaka to jestem straszna. Tak jest ze wszystkim, wystarczy że się do niego chwilę spóźnię albo umówię z koleżankami on od razu daje znać rodzicom, że jestem straszna. Zaczyna mnie to wkurzać. Aha dodam, że chłopak ma 24 lata :/

Gość gość
byl komenatrz i zostal usuniety, ciekawe dlaczego... ?

Gość klaudynka_9
bo jest mi z nim dobrze, a przynajmniej tak mi się wydaje. Jest moim pierwszym chłopakiem, więc właściwie nie mam większego doświadczenia. Na początku byłam po prostu strasznie zakochana i na większość rzeczy nie zwracałam uwagi a teraz zaczynam dostrzegać różne wady. Zwykle też nie wykazuje większej inicjatywy co do spotkań, na początku to ja starałam się coś wymyślać żeby było ciekawie a teraz to już siedzimy przed tv albo u mnie albo u niego.

Gość gość
Czy skarży też ,że sexu z nim nie uprawiasz?

Gość gość
Hahaha dziecko niedoj*****.

Gość gość
Dziwi mnie to to zwłaszcza, że ja nie potrafię skarżyć się na chłopaka przy moich rodzicach, zawsze staram się przedstawiać go w jak najlepszym świetle. A tu takie coś. Aż mi czasami głupio do niego przychodzić, bo martwię się co myślą jego rodzice na mój temat, jak on im na mnie nagada.