Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

glupia tesciowa

Polecane posty

Gość gość

Witam,chcialam od was rady.Moja przyszla tesciowa wyzwala mojego faceta ,a jej syna od najgorszych bo nie kontaktuje sie ze swoim dzieckiem.Bardzo mu naublizala ,wyzwala od egoistow ,stwierdzila ,ze tak go nie wychowala,ze mial dobre wzorce w domu i jesli sie nie zmieni to tez go nie chce znac.Do mnie tez sie wydarla ,ze jestem winna calej sytuacji.Faktycznie jakis czas nie odwiedza dziecka ,ale my teraz mamy duzo obowiazkow i moj facet nie ma czasu,ale jak sie ze wszystkim uporamy to zacznie odwiedzac dziecko.Czy matka ma prawo zwracac uwage doroslemu synowi ,gdy ten nie zajmuje sie dzieckiem,czy ma prawo powiedziec ,ze w takiej sytuacji nie chce go znac?

Gość gość
tak,ma prawo

Gość gość
widzisz i tu się mylisz ogromnie, bo masz teściową ( o ile jesteś jego żoną, a nie wyłącznie partnerką) bardzo madrą i bardzo dobrze zrobiła, bo jeżeli tatuś nie interesuje się swoim własnym dzieckiem, to nalezy mu się solidny opier/dol

Gość cafe rosa 1234
wydaje mi sie, ze w takiej sytuacji to matka nawet powinna syna do porzadku przywolac!

ale co kogo obchodzi, ze wy nie macie czasu? Facet ma dziecko to jego zasranym obowiazkiem jest sie tym dzieckiem interesowac. I nie tesciowa jest glupia w tym ukladzie.

Gość gość
dobrze zrobiła, sama jesteś głupia.

Gość gościówa10
z jednej strony rozumiem ze jestes zla, ale popatrz na to z innej perspektywy i postaw sie na miejscu tego dziecka albo jego(dziecka) matki... Jakbys ty miala dziecko z innym mezczyzna ktory by sie nim nie interesowal ?

Gość gość
Tylko jego matce chodzi o szczescie wnuka ,a nie syna .Zwariowala na puncie dziecka .Gdyby moj facet robil tak jak chce jego matka to by sobie nie mogl ulozyc zycia.

Gość gość
Oj ciężkie będzie miała zycie z Tobą przyszła teściowa .

Gość gość
twoja tesciowa nie jest głupia a twój facet, zaniedbywanie dziecka z braku czasu to marny wykret

Gość gość
Nie musze sie z nia kontaktowac.A nie pozwole na to by mnie obrazala.To ,ze jej syn to nie znaczy ,ze musi go pouczac jak i kiedy ma kontaktowac sie z dzieckiem.To nie jej sprawa.

Gość gość
jej sprawa bo to jej wnuk, a jej syn krzywdzi swoje dziecko

Gość gość
Jestes wredna dziewucha..poczekaj az ciebie cos takiego spotka.Tesciowa to odpowiedzialna osoba i kieruje syna na wlasciwe tory..wiecej takich tesciowych...ach ty to jestes tylko przydupasem,bo jeszcze ciebie nie poprosil o reke ty bezdennie glupia pindo!synowa 28l

Gość gość
Jak bedzie tak postepowac dalej to zerwiemy i z nia kontakty choc wlasciwie juz ich nie ma.Moj facet ma juz dosc swojej matki.

Gość gość
poczekaj az zrobi ci dziecko i tez tak samo bedzie sie wami opiekowal...historia kolem sie toczy egoistko jedna!

Gość gość
Twoj facet predzej czy pózniej pozna sie na Tobie tak jak zrobiła to jego matka . Zostaniesz sama kiedyś ....

Gość gość
Tu sie mylisz,jestesmy juz prawie dwa lata.Kocha mnie bardzo.Moge na niego zawsze liczyc .Wkrotce bierzemy slub.

Gość gość
nie ciesz się, idiotko - teraz będziesz się musiała dokładać do jego alimentów!

Gość gość
Matka nie tylko moze,ale powinna zwracac uwage nawet doroslemu synowi,ze robi zle.A tobie nic do tego.

Gość gość
Jesteście ze sobą JUŻ 2 lata ....no to rzeczywiście koooooooooooopę czasu. Oj....

Gość gość
kurcze dziecko sie na swiat nie prosi i jak juz twoj facio je ma to niech sie nim interesuje a nie szuka wykretow.... wiecej empatii

Gość gość
glupia ges.