Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gaca System

Polecane posty

Gość gość

Dość niedawno odkryłam Gaca System, była na ich konferencji i na własne oczy widziałam ludzi z ogromna nadwagą którzy dzięki temu programowi osiągnęli naprawdę ogromne efekty, dlatego sama zamierzam podjąć walkę z nadwaga, wiem że w Lublinie już funkcjonuje ten program i ludzie ćwiczą, w Warszawie także jest już ich centrum więc zamierzam szybko się tam udać. Cały ten system to mądre odchudzanie, polegające połączeniu kilku czynników które pozwolą Nam osiągnąć sukces i go utrzymać. Po zapoznaniu się z całym systemem wiem, że mam teraz szansę na zrzucenie nadwagi i cieszenie się normalnym życiem.

Gość gość
dziewczyny jutro w warszawie spotkanie z Konradem Gacą czyli twórca całego systemu, jeśli chcecie się dowiedziec więcej nt. tego systemowego odchudzania to zapraszam http://www.gacasystem.pl/aktualnosc,wyklad-w-warszawie,368.html

Gość gość
mnie osobiście do zapoznania sie z całym systemem zainspirował program fat killers, w którym obserwowałam ogromne przemiany ludzi, dokonywali niemozliwego, wiem że oni też mieli opiekę pana Konrada Gacy, który jest twórcą Systemu Gaca dlatego wiem, że oddając się w ich ręce będziecie mieli profesjonalną opiekę pod każdym względem.

Gość Malinka99
I jak po spotkaniu byłyście, dowiedziałyście się czegoś ciekawego?????

wizyta w Gaca jak zwykle obfitowało w spotkania z liderami programu, ktorzy opowiadali o swojej walce z kg, to najbardziej motywuje, naocznie zobaczyć jak ludzie poradzili sobie z nadwagą. Na takich spotkaniach można się naprawdę sporo dowiedzieć, te spotkania odbywają się cyklicznie więc warto samemu wybrać się i zobaczyć jak takie spotkanie wygląda, może masz ochotę to pójdziemy razem, ja z pewnością jeszcze ich odwiedzę.

adelllll, a czy te spotkania w gaca centrum w wawie roznia sie czyms od tego duzego wykladu, ktory byl w lutym w warszawie? (oczywiscie, pytam, jezeli bylas na tym spotkaniu w lutym) :)

Gość karoliaaa
Mnie osobiscie bardzo motywuja wyklady Konrada Gacy. Wiekszosc ludzi nie wierzy na slowo tylko chca widziec efekty widzialne dla oka, dlatego wyklad jest najlepszym dowodem na okazanie, ze dieta w gaca system naprawde dziala

Gość raperka
to prawda warto pójśc na taki wykład i dowiedzieć się weicej nt. całego systemu, zdobędziecie sporo informacji a do tego poznacie ludzi, którzy schudli dzięki temu systemowi.

Gość karolinaaaa1
A w srody w wawie sa wyklady

to fakt prawie w każda środę są wykłady w Centrum Gaca w Warszawie, zauważyłam że przychodzi na nie coraz więcej zainteresowanych osób, które chcę bliżej poznać system Gacy.

Sa wyklady i ostatnio tez pojawiły sie warsztzaty dla osob, które np "zbładziły" i chcą powrócic albo mają za mało w sobie motywacji. Byłaś adell?

staram się bywać tak często na ile czas mi pozwala, z tych ich wykładów można czerpać naprawdę sporo informacji i z takich spotkań wychodzi się naprawdę bardzo zmotywowanym do dalszego działania.

Gość gość
A na ostatnim srodowym wykladzie bylas? Nic sie nie tarci, przyjsc poslucham jak dieta wplynela na kazdego uczestnika z osobna

ostatnio nie miałam czasu żeby się u nich pojawić, rozumiem, że tobie udało się uczestniczyć w prowadzonych przez Gacę warsztatach?

Gość gość
Tak i przyznam ,że jestem zadowlona, że mogłam isc i posłuchac. Polecam każdemu

Gość gość
A ktos sie orientuje kiedy teraz nastepny wyklad bedzie? ogladalm ostatnio wywiad z panem Konradem i przyznam, ze zaciekawil mnie jego system odchudzania

wejdź sobie na ich stronę i sprawdź kiedy maja następny wykład, oni takie informacje zawsze zamieszczają na stronie.

Gość gość
Ja jestem po diecie Konrada gacy i jestem zachwycona efektami. Podziwiam bardzo Dominike- brawa dla niej

już zakończyłaś dietę z Gacą, jak długo się odchudzałaś, jest już po wyprowadzeniu diety i jak się czujesz po zakończonej kuracji?

Gość gość
Ja miałam dość ciągłych karkówek na śniadanie i postanowiłam (za namową koleżanki) przenieść się do http://jeszfresh.pl - dietetyk w Warszawie na Ursynowie i mam normalne jedzenie..

Gość gość
Po diecie Gacy jest aktorka Dominika Gwit, który najpierw spektakularnie schudła, obeszła po wszystkich telewizjach chwaląc się tym, po czym błyskawicznie znów przytyła niemal do rozmiaru z którego startowała i teraz mówi, że jednak nie ma pojęcia jak się odżywiać. Także więc..