Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ukraińcy won z polskich stron

Polecane posty

Gość gość

Nie chce ich w Polsce.

Gość gość
ja tez nie

Gość gość
Wołyń 1943 r PAMIĘTAMY!!! Ukraińscy mordercy Won z Polski!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Ukraińcy won. Pamiętajmy o zbrodniach Ukraińców na Polakach , moja babcia mi opowiadała że jak szli Niemcy to się Polacy bali, ale jak szli Ukraińcy to chowali się gdzie popadnie bo strach przed ich barbarzyństwem był nieporównywalnie większy niż przed Niemcami. Rozpruwanie brzuchów kobietom w ciąży, robienie "dekoracji " z polskich dzieci itp. czemu o tym się nie mówi, tylko o "biednym" narodzie gnębionym przez Rosjan ? Uważam że Ukraińcy to ludzie którzy Polaków zawsze będą nienawidzić .

Gość gość
Nie chce Ich w Polsce. Ukrainiec czy Rusek jedna szkola. Taki sam kacap. Działają na nas jak płachta na byka. Dlaczego nie było w Polsce referendum. Czy ich tu chcemy. Ja nie. Niszczą nasz kraj.U mnie w pracy zastępują Polaków ukrainczykami. Zarabiają lepiej. Mają jeszcze dodatki. Tzw rozlake. Tu jest Polska nie Ukraina. Niech się gryzą z ruskimi.u siebie Ale nie u nas. Ja ich nie żałuję. To nasz wróg.

Gość gość
za dużo ich tu, ale gorsze jest bydło turecko-czeczeńsko-arabskie

Gość gość
Ci którzy pokupowali sobie dokumenty z offshoreidcardscom to prędko nie wyjadą...

Gość gość
Tylko odbierają nam szansę na godną prace.

Gość gość
Polakow jeszcze wiecej pojechało na wyspy czy do Niemiec,

Gość gość
Ukraincy na ukraine przyjerzaja parami pracuja po 12 godzin mieszkanie za darmo prad za darmo nic nie placa zarabiaja po 3000 zl miesiecznie na jednego na miesiac a jak sa para malzenstwem to majom 6000 zl a my polacy na dwych pracujacych z bieda 4400 zl to jest hanba ukraincy zyja jak paczki w masle i niechca wyjezdzac chca tu byc na stale bo zanic nie musza placic niech im rzad jeszcze 500 plu da bo sa biedni szkoda gadac ukraincy wonn!!!

Gość gość
Polacy musimy się Połączyć i walczyć oto aby Ukraińców wyrzucić z naszej kochanej ojczyzny jak tego nie zrobimy to pensje nie będą szły w górę nasz rząd ustanowił stawkę godzinowa na 14,70zl. to żenada stawka powinna być conajmniej 20zl.netto Anię brutto .

Gość gość
Ukrainki mogą zostać, przynajmniej te ładne. ;)

Gość gość
Zwiedziłam wiele państw w Europie i tej Zachodniej i Wschodniej i uważam że Ukraińcy mają najładniejsze dziewczyny w Europie a podejrzewam że i na Świecie.

Gość gość
Za duzo tego ukrainskiego lajna w Polsce

Gość amBrożyk
również byłem wkurzony na Ukraińców jeszcze kilka lat temu , że nie potrafią NIC i nie znają nowoczesnych technologi , Ukrainiec w Polsce i na polskiej budowie nie wiedział do czego służy szlifierka kątowa i elektryczna zapraska do zaciskania tulejek na kablach energetycznych , zacząłem wyjaśniać , pokazałem , rozmawiałem , zaczęli trybić o co biega i zaczęli samodzielnie budować ścianki działowe z płyty gipsowej , powoli docierało do ukraińskiego 'łba' że śruby należy przykręcać za pomocą wkrętarki zamiast śrubokręta, nauczyli się pracując w Polsce a teraz jak TSUNAMI jadą do Niemiec 'fachowcy' a Niemiec aż piszczy z zachwytu i dobrze płaci za robotę Ukraińcowi , sporo Ukraińców jest wyznania katolickiego, są mniejszością na Ukrainie a pięknej urody Ukrainki i katoliczki to idealny 'materiał na żonę, aż do wylizania wszystkich otworów a dla faceta zrobi prawie wszystko i rozmawia po polsku , pozostawiam do przemyślenia !

Gość gość
to nie ukraińcy tylko ruskie sługi putlera to robio.

Gość gość
nikt tu nie chce imigrantów w tym ukraińców, ale rząd PiS ich sprowadza na rozkaz "przedsiębiorców" , którzy potrzebują niewolników do pracy za grosze, a Polacy na Zachód, tak myśli Kaczyński z Morawieckim!

Gość BBB

Teraz jak mają dokumenty z deluxa to prędko nie wyjadą...