Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do mezczyzn

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego facet po seksie zasypia??? jest zrelaksowany? nie kocha partnerki? nie umie okazac uczuc? boi sie wejsc w prawdziwa intymnosc? jak to jest...?

Gość gość
bo spiacy!

Gość gość
Akt milosny to jest wycienczenie organizmu dla faceta! Sprobuj raz sie zamienic rolami! Zobaczysz! :D Albo moze nigdy jeszcze nie robilas ... :D

Gość gość
taka juz nasza biologia, niestety. Tez nad tym ubolewam, bo wiem czego oczekuje ...

Gość gość
mnie to wykancza psychicznie! Kochamy sie i jest swietnie, ale nienawidze jak zaraz po seksie on zasypia. Chcialabym byc przytulana, chcialabym pare minut pogadac, uslyszec, ze bylo super, ze bylo byle jak itp. To jego zasypianie zaraz po mnie wkurza!

Gość gość
Akt milosny o ile moze wycienczac organizm to jednak nie powinien przeslanic dobra partnerki, ktora reaguje inaczej.

Gość gość
To gadajcie przed ;-)

Gość gość
no ok. ale zaraz po nawet ,,dobranoc kochanie,,? przeciez to beznadziejne!

Gość gość
No tak dlatego kobiety potrzebuja wiecej partnerow!

Poza tym jeszcze jakies problemy? Jesli nie, to napisze, dzieci w Afryce umieraja z glodu. Lepiej ci?

Gość gość
Ja mojego wykorzystuje dla siebie właśnie przed, bo później nie ma już na co liczyć. Taka niestety natura naszych panów :-). Dobra organizacja to podstawa ;-).

Gość gość
To racja! Po co oni tam produkuja te dzieci? nie maja gum?

Gość incognito piszę
Faceci zasypiają po seksie ponieważ obok endorfin (hormon szczęścia) w trakcie orgazmu wytwarza się też spora dawka testosteronu, a mieszanka endorfin i testosteronu powoduje skrajne wyczerpanie organizmu skutkiem czego facet zaraz po seksie zasypia. Kobieta natomiast z racji tego,że u niej w trakcie orgazmu wytwarza się sama endorfina jest bardziej zrelaksowana i zadowolona, a że testosteron się u niej nie wytwarza to i też nie odczuwa znmęczenia fizycznego w takim stopniu jak facet.

Gość gość
Dlatego wlasnie sprobujcie sie raz zamienic rolami! Zrozumiecie nieco :D

Gość gość
owszem, biologia biologia ale przeciez czlowiek to rozumna istota i jakis wplyw moglby mic na ewentualne potrzeby organizmu. Doskonale wiemy, ze bliskosc fizyczna rodzi takze bliskosc psychiczna, no ale jak sie zasypia zaraz po to rzecz jasna nie sposob wytwarzac bliskosci psychicznej. Stad mezczyzna powinien w jakis sposob sie "zmusic" na kilka przytulanek po seksie poniewaz jest to potrzeba kobiety.

Gość incognito piszę
Doskonale wiemy, ze bliskosc fizyczna rodzi takze bliskosc psychiczna, no ale jak sie zasypia zaraz po to rzecz jasna nie sposob wytwarzac bliskosci psychicznej.-------> Czyli uważasz,że bliskość psychiczną da się wytwarzać tylko po seksie? Bez jaj :) Przecież nie tylko w trakcie seksu jesteś razem z partnerem , więc masz ku temu od c***a innych możliwości

Gość gość
Jak dla mnie po zblizeniu fizycznym czuje sie jak najbardziej otwarta na mojego partnera. Czuje, ze widzi mnie taka jaka jestem. W takich momentach nie mam hamulcow, jestem spontaniczna, bezbronna, pozbawiona wstydu.Czuje sie zaakceptowana w pelni. Poza tym takie nagle zasypianie zaraz po rodzi we mnie niepewnosc(?) Chcialabym, by powiedzial mi cokolwiek... Zasypianie faceta zaraz po seksie dopuszczam w przelotnych znajomosciach a ja jestem z nim juz 2 lata.

Gość gość
Ja jestem kobieta i tez odwracam sie tylkiem i natychmiast zasypiam , jestem tak zmeczona , ze juz nawet gadac nie potrafie. Gdyby on chcial jeszcze ze mna gadac to by gadal sam do siebie bo ja i tak bym juz nic nie slyszala :D

Gość incognito piszę
Ja jestem kobieta i tez odwracam sie tylkiem i natychmiast zasypiam , jestem tak zmeczona , ze juz nawet gadac nie potrafie. Gdyby on chcial jeszcze ze mna gadac to by gadal sam do siebie bo ja i tak bym juz nic nie slyszala------> I tak właśnie zachowuje się kobieta z podwyższonym poziomem testosteronu. I taka kobieta powinna autorce tematu wytłumaczyć bardziej przykładowo dlaczego facet zasypia zaraz po

Gość gość
ale przeciez orgazm kobiecy tez jest mocno wyczerpujacy dla kobiety ja tez jestem senna i wymeczona po np 6 orgazmach z rzedu wniosek jest takie ze nie przechodzicie orgazmu🖐️

Gość gość
jakos to wszystko brzmi strasznie zniechecajaco i olewczo...Przeciez kochanie sie jest czyms niesamowicie pieknym i laczacym partnerow. Nie robi sie tego tylko po to, by miec orgazm. Samo przebywanie wlasnie z tym czlowiekiem, oddanie mu najskrytszej czesci siebie, pozwalanie sobie na przyjemnosc bez granic, dawanie przyjemnosci, odwzajemnianie uczuc i akcentowanie bliskosci jest czyms wiecej niz tylko seksem( mowie tu o relacji milosnej a nie przygodzie) i dlatego mysle, ze zakonczenie aktu milosnego nie powinno konczyc sie zasnieciem badz odwrocenie tylkiem.

Gość gość
nie zalezy mu na tobie :o

Gość gość
Ja nie rozumiem tych Pan , mysle ,ze nie sa w pelni zaspokojone bo ja jestem tak padnieta , ze zasypiam natychmiast :)

Gość gość
ludzie! tu nie chodzi o jakies pogaduchy, ale o zwykle ,, dobranoc kochanie,, o przytulenie, o pocalowanie dloni, o uslyszenie, ze to bylo cos! Z tego co czytam wynika, ze to takie normalne pokochac sie i zasnac, odwrocic tylkiem. Owszem zmecznie, przyjemne zmeczenie, wykonczenie i satysfakcja! Nik tu nie mowi o braku orgazmu.

Gość gość
Fakt brak orgazmu Po seksie z facetem chce jeszcze A po masturbacji ziewam. Wnioski ?

Gość gość
fajnie! na kafetieri dowiaduje sie, ze nie mam orgazmu...biedny moj facet! Nie dosc, ze zasypia od razu to jeszcze nie daje mi satysfakcji :o No ale skoro bycie ze soba tak ma wlasnie wygladac, to ja sie czuje jakbym byla z innej bajki. W moich poprzednich zwiazkach nigdy sie z czyms takim nie spotkalam.

Gość gość
To zapytaj go o to: wiem, że jesteś zmęczony bo faceci tak mają po orgazmie, ale nie podoba mi się, że bez słowa odwracasz się tyłkiem i tyle. Czy po dobrym sexie nie zasługuję na chociażby dobranoc kochanie lub byś mnie przytulił i zasnął od razu by było inaczej a tak to czuję się jak wykorzystana prostytutka.

Gość gość
Dlaczego facet po seksie zasypia???:::;;;;;;;;;; dlatego że sobie p******* i chce się jemu spać, i nie chce żeby baba ględziła bo jej jeszcze mało i sama nie wie czego chce, bzyka cię to się ciesz bo jak przestanie to dopiero będziesz się zastanawiać co jest grane

Gość gość
Ja odwracam sie tylkiem a moj facet przytula sie do moich plecow i zasypiamy natychmiast.