Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKI KUBEK Niekapek.TYLKO NIE AVENT

Polecane posty

Gość gość

Witajcie drogie mamy! Pewnie juz był taki temat 100 razy ale proszę pomózcie w wyborze kubka niekapka. Mój synek ma juz 2 latka . Juz dawno kupiłam mu z ANENTU ale on nie chce z niego pić. Wcale mu się nie dziwię bo ciężko z niego leci a prawie w ogóle nie wiem co jest z tym kubkiem nie tak. Myślę że lepszym rozwiązaniem byłby z silikonowym ustnikiem Poradzcie mi coś dobrego Z góry dzięki za odp.

Gość takasobiemama1991
bebe coś ale są drogie mają sylikonowe ustniki, dla mnie niestety za drogi ze względu na to, że sam ustnik jest bardzo drogi (na start trzeba wydać ok 60 zł potem ustniki ok. 30) ja osobiście korzystam z canpol babies easy start ma sylikonowy ustnik. Z tym że mój Mały je przegryza no ale sam ustnik to koszt 4-5zł ;) Oprócz tego mogę polecić z lovi tylko nie znam dokładnie modelu bo ja kupowałam sam ustnik i z niego wg mnie o wiele wiele łatwiej idzie niż z aventu. Osobiście w domu mam niekapki: canpol babies easy start 1 i 2 (na razie pije z 1) avent lovi tomme tippe i wg mnie tt jest najtrudniejszy bo najtwardszy.

Gość takasobiemama1991
aha i u nas są ustniki przegryzane głównie dlatego, że niekapek spełnia wiele funkcji: butelka do picia, smoczek oraz gryzak ;)

Gość gość
Moj Synek (1.5 roku) tez nie chcial pic z niekapkow. Jescze pol biedy jesli to byl soczek albo slodka herbatka, a to wiadomo nie jest zbyt zdrowe i nie chcialam podawac mu zbyt czesto. Za to za chiny nie chcial pic z nich wody. Raz na spacerze kupilam wode mineralna w butelce z dziubkiem i eureka! Bardzo mu sie spodobal ten sposob. Teraz woda w butelce z dziubkiem to podstawa.

Gość gość
ja poszukuje dla 2 letniej corki niekapka z miarka na butelce zeby pila z niego mleko ma ktos taki kubek niekapek z twardym ustnikiem i miarka? nie chce podawac mleka w butelce to nie jest juz dzidzius....

Gość gość
Może jest jakoś nieprawidłowo złożony, że ciężko leci albo niedokładnie umyty? czasami nie wiele trzeba żeby taka dziurka się zatkała. Ale 2 letniemu dziecku możesz spokojnie kupić juz normalny kubeczek do picia. Ja mojemu dawała avent360 niedługo po tym jak skończył roczek i sobie poradził. Te kubeczki mają szybkoprzepływowy zaworek wiec na pewno nie bedzie mu cieżko pić.

Gość gość
Ja polecam nuk bidon pstryczek sprawdzcie na allegro

Gość gość
dodam od siebie: TYLKO NIE LOVI 360! straszne dziadostwo, a kupiłam córce drugi, bo byłam pewna, że ten pierwszy jest wadliwy... niestety. Szajs za wielkie pieniądze.

Gość gość
Kup plastikowy kubek i nie rób z dziecka niedorozwoju.

Gość gość
Moj syn ma 2 latka i od dluzszego czasu pije ze zwyklego kubka...

Gość gość
chyba posraloby mnie zeby dawac za bidon 40 zl.....moje ma 2 latka i pije z kubka szklanki obicie z dzieci niedorozwoje a podawanie w tym wieku dziecku mleka w buteleczce z molusiem szczyt glupoty i lenistwa rodzicow,,,,

Gość gość
Canpol ma niekapki z silkonowym ustnikiem. My ich uzywamy i super sie sprawdzają.

Gość gość
Tylko canpol niestety nie ma miarki. Dopiero teraz doczytalam że musi mieć miarke.

Gość gość
Moja córka pije z normalnej szklanki