Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka 16

BRAK EFEKTÓW ODCHUDZANIA

Polecane posty

Gość olka 16

Już od 10 lutego się odchudzam, czyli przestalam jesc slodycze i niezdrowe rzeczy np. jasny chleb itd. czasami zdarza mi się zjesc ziemniaki ale to dlatego ze jem obiady w szkole i nie mam ich za bardzo jak unikac bi po prostu jestem glodna :) mam 163 cm i waze 51 kg. niby malo ale nie podobaja mi się moje ksztalty, dlatego postanowilam schudnac. ogolnie podoba mi się sylwetka typu chlopczyca wiec do niej chcialabym dojsc :) i moj problem tkwi w tym ze mimo ograniczenia jedzenia i wprowadzenia do zycia cwiczen (tabata + cwiczenia na uda + brzuszki) malo schudlam od poczatku odchudzania. moje wymiary na poczatku to 84x70x93 i w udzie 56 cm. tydzien pozniej byly to 79x66x91 i w udzie 54 cm i te wymiary utrzymuja się do tej pory. chcialam zapytac czy to normalne i co w tej sytuacji robic? jesc jeszcze mniej czy trwac w tym co jest az się cos ruszy?

Gość gość
Mysle ze w twoim przypadku wystarczy tylko troche pocwiczyc :)

Gość młódkaaaa
już od 10 lutego się odchudzasz???? czyli raptem 2 tygodnie a już masz w udach 2 cm mniej ( to dużo ! ) w biuście i pasie jeszcze więcej, dziewczyno! czego ty oczekujesz? nie rób głupot! odchudzanie to nie wskakiwanie w bieliznę wyszczuplającą, żeby efekty były natychmiastowe. A u Ciebie i tak pojawiły się szybko, jeśli nadal chcesz chudnąć rób tak dalej i bądź cierpliwa, nie masz nadwagi , nie musisz się wiec śpieszyć a im wolniej tym trwalej