Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy do marmolady wielowocowej moge dodac kwasku cytrynowego

Polecane posty

Gość gość

kupilam marmolade wieloowocowa do pączków :) ale jest okropnie słodka. Myślę, że dodanie do niej kwasku cytrynowego poleprzyłoby smak, ale czy nie popsuje mi się konsystencja marmolady?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
bez sensu pomysł :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
No nie wiem czy bez sensu, chciałam trochę przełamać tę słodycz

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×