Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w domu pozwalaja wam popoludniu odpoczac

Polecane posty

Gość gość

dzis wrocilam padnieta z pracy. nusialam sie polozyc na chwilke. maz odebral corke z przedszkola pojechali na zakupy. i wracaja i wchodza do domu jak do chlewu. czyli mnie budza. jestem wsciekla.

Gość gość
Nie, maz ma to w d***e. Mamy córkę 2 lata on nie wpadnie na to żeby z nią sie pobawic. Poza tym ja poważnie choruje i ledwo zyje.

Gość ojtam ojtam
od spania jest noc.. trzeba było ich uprzedzić że będziesz spać.. bez przesady z wymaganiami jest dzień - mają na palcach chodzić bo jaśnie księżniczka mamusia może spać?

Gość gość
Ja pracuje na popoludnie wiec wracam wieczorem po 18. Corka do kapieli i spac. Wtedy mam czas dla siebie. Jednak jesli w weekendy mam ochote dluzej pospac, czy podczas urlopu sie polozyc na godzinke nie ma problemu. Prosze meza, zeby sie zajal corka a sama ide na gore do wyrka ;)

Gość gość
Mnie też wkurzają ludzie śpiący w dzień. I cały świat ma chodzic na palcach, bo królewna śpi. Od spania jest noc - chodź wczesniej spać.

Gość gość
Ja wczoraj nie moglam zasnac, dopiero kolo polnocy zasnelam-stresowalam sie dzisiejszym dniem w pracy. Zreszta mialam miec wolne a mnie zgarneli. Tak wiec wstalam o 4.30 z wielkim trudem, ale na szczescie o 10 moglam juz wyjsc z pracy. teraz zrobie obiad, maz zaprowadzi dziecko do szkoly, sam o 13 pojedzie do pracy a ja sie poloze :) Pospie chociaz z poltora godziny, wstane, posprzatam, odbiore dziecko i przynajmniej nie bede chodzic jaak zombie juz o 18. Jutro ide tez do pracy, w sobotee tez a w niedziele na 12 godzin, wiec odpoczynek sie przyda.

Gość gość
no to zawsze tak jest no przecie to wiadomo no :) www.youtube.com/watch?v=hTVVMwrJ-rk

Gość gość
NIE P*****L. Moje dziecko nie przesypia nocy, budzi się 3-4x z różnych powodów i jak czasem trafi się okazja to kładę się i śpię. I ch*j ci do tego :)

Gość gość
Mnie tak wychowano, że w dzień się NIE ŚPI. Jest to niekulturalne i niegrzeczne. Od spania jest noc. Pomyśl, jak się dzieci muszą czuc, jak chca zagadać do mamy, a ona ma je w tyłku i sobie śpi. Sama pamietam jak mnie wkurzało, jak jeden taki wujek jak przyjeżdżał to po obiedzie zawsze szedł spać na godzinę i jeszcze domagał się ciszy. Uważaliśmy to za buractwo. Śpi się w nocy. Jak wczoraj spałaś krótko, to zaplanuj sobie dzien tak, żeby pójśc dzisiaj spac wcześniej. Poza tym nie pracujesz chyba na roli, że te 4-5 godziny snu raz na jakiś czas to az tak mało, że trzeba w dzień spać jak jakiś dziad.

Gość gośćtk
Jak pracowałam to często spałam w dzień. Jak miałam na rano i wstawałam o 4 to po pracy czasami dosypiałam godzinę lub dwie a jak miałam na noc to logiczne , że spałam w dzień;)

Gość gość
Jak się idzie na noc, to jeszcze rozumiem. Ale też bez przesady, o 12.00 max powinno się byc już na nogach. Poza tym jak to wygląda, rozkładasz sobie łóżko i ubierasz piżamę? Bo chyba nie śpisz w ubraniach dziennych :o Nie wyobrazam sobie takiego chodzenia w piżamie w dzien, chyba, że ktoś chory to ok.

Gość gośćtk
Łóżka nie musiałam rozkładać bo mąż wstawał do pracy a ja się kładłam (oczywiście, że w piżamie). Co do godziny wstawania to bywało różnie jeżeli musiałam dziecko odebrać z przedszkola to wstawałam ok.14 jeżeli nie bo np. było u dziadków to spałam dłużej i nikomu to nie przeszkadzało.

Gość Mężatka1980rok
Ja nie śpię w dzień bo nie umiem ale maź jak wraca z pracy to czasami połozy sie na godzinkę i śpi . Nie widzę nic złego w a spaniu w ciągu dnia.. Za to ja wieczorem lubię poleżeć godzinie w wannie i wtedy odpoczywam.

Gość Mężatka1980rok
"Mnie tak wychowano, że w dzień się NIE ŚPI. Jest to niekulturalne i niegrzeczne. Od spania jest noc." No widzisz a u mnie w domu jak ktos miał ochotę pospać popołudniu to zamykał sie w swoim pokoju i spal. Nikt nie robi z tego problemow .