Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety zyjace za granica sa obrazane?

Polecane posty

Gość gość

Czytam te forum i widze,ze jest bardzo duzo osob ,ktore obrazaja polki zyjace za granica .Nie wiem czy te osoby w swoim zyciu cos widzialy czy tylko pisza te bzdury bo nie maja nic do roboty?

Gość gość
bo polki żyjące za granicą to w 99% k*rwy

Gość gość
porządne polki dają tylko polakom a nie cudzoziemcom

Gość gość
"porządne polki dają tylko polakom a nie cudzoziemcom" :D :D :D :D Czyli jesli przezylam juz 15 lat z jednym mezczyzna, cudzoziemcem, to nie jestem 'porzadna' az tak jak Basia z Polski, ktora daje co weekend kazdemu Bolkowi i Zenkowi podczas wiejskiej dyskoteki? :D :D Poziom tego forum juz od dawna mnie nie szokuje :D

Gość gość
otóż to taka basia da chociaż trochę przyjemności swoim rodakom a my z ciebie nic nie mamy, bo posuwa cię obcokrajowiec dlatego uważam, że polki które są w związkach z cudzoziemcami, to k*rwy najgorszego asortymentu

Gość gość
szkoda, ze na tym forum wolno obrazac ludzi i to w dodatku w tak ohydny i obrzydliwy sposob.

Gość rozwódkaaaa
głupie pytanie autorko, te żyjące w kraju tez sa obrażane, a na tym forum to już każdy jest besztany z błotem...

Gość gość
Do 18:29 Od dawania tobie przyjemności jest twoja rączka zlotko :D Mi i mojemu facetowi możesz najwyżej buty wylizac a na koniec dostaniesz w ryj cieniasie :D

Gość gość
Autorko, to tylko się śmiać z tego poziomu. przecież nie można sie obrażać na ludzi, którzy nie są w stanie skonstruować kilku zdań w taki sposób, żeby były logicznym ciągiem. To raczej smutne, a i tak i przecież nie przekonasz, bo musieli by wykonać pracę umysłową, a to boli ;-)

Gość gość
Nie mieszkam w Polsce 10 lat ale jak pojechalam z moim mezem na wakcje do Polski to przyjeli go bardzo dobrze i nie spodziewalam sie takich obrazliwych wypowiedzi jakie tu czytam.

"taka basia da chociaż trochę przyjemności swoim rodakom a my z ciebie nic nie mamy, bo posuwa cię obcokrajowiec dlatego uważam, że polki które są w związkach z cudzoziemcami, to k*rwy najgorszego asortymentu" ........konam ze smiechu :D

Gość gość
"k*rwy najgorszego asortymentu" xxx a co to? Jakas nowa przenosnia? Ty wiesz co to wogole jest asortyment?

Gość gość
"Ty wiesz co to wogole jest asortyment?" Oj no smiejecie się z niego... Chciał trudnego słówka użyć żeby wyjść na bardziej inteligentnego ;)

Gość gość
Mezczyzna wychowywany przez Krolowa traktuje kobiete jak Ksiezniczke!Ale widac ze tu sa same SK......ny.

Gość gość
Nic dziwnego ze Polki wola obcokrajowcow!!!!!!! Jak was czytam to chce mi sie rzygac!

Gość Madeleine76
A ty tak powaznie przejmujesz sie wpisami na kafeterii????

Gość gość
no. ja spotkalam Polaka -buraka ktory mnie zgnebil za to ze mialam kolege czarnego, potem zrobil mi dwojke dzieci (ten Polak) i nie chce miec rodziny tylko dlatego ze mialam czarnego. Toz to rasizm i zacofanie. A ja dalej szukam Polaka... bo w lozku jestem rasistka :P i nie interesuja mnie zwiazki z obcokrajowcami, przyjazn tak ale zwiazek nie. Nie umiem tego racjonalnie wytlumaczyc, chyba tak natura dziala. Ale co z tego jak mnie moj "wspanialy Polak" skreslil bo mialam czarnego kolege. I dalej mam bo swietnie nam sie gada a jak ktos jest glupi na tyle zeby zaraz myslec ze chodze z nimi do lozka to wspolczuje.

Gość gość
potem zrobil mi dwojke dzieci (ten Polak) i nie chce miec rodziny --- bo najpierw sie idzie do oltarza a pozniej sie robi dzieci. nie mowil ci nikt ?

Gość gość
ojeju no juz za pozno nie narzekam :D

Gość goscina
No jak to dlaczego?! bo polscy mezczyzni musza jakos wylac swoje zale ze nie potrafia sobie partnerek znalezc... Chcieli by Polki bo inna nacja nie wchodzi w gre ze wzgledu na to ze nasi Panowie ogolnie maja bardzo slaba albo zadna znajomosc jezyka angielskiego. A z drugiej strony, po prostu bo nikt normalny nie jest zainteresowany zwiazac sie z lumpem co po nascie godzin dziennie robi, nigdzie nie wyjdzie, oszczedza na wszystkim i tak wegetuje, ale w Polsce sie chwali jak mu to dobrze na obczyznie...zalosne! PANOWIE, OGARNIJSCIE SIE, bo znam wiele Polek ktore oddaly by wszystko zeby spotkac normalnego polskiego chlopaka, ale jak tak sie was slucha i oglada na ulicy to wyglada na to ze przyjechaly tu same niewychowane zule!

Gość gość
masz racje goscina.i moim zdaniem sa zazdrosni bo tak w glebi to Polak kocha tylko Polki

Gość gość
Frustraci.

Gość gość
dziwne mieszkam juz 20 lat za granica i nikt mnie nie obrazil

Gość gość
aaaa przepraszam , czytasz te forum :) nooooo to .....wspolczuje ci ze sie przejmujesz tym forum