Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelia Pond

Czuję się adorowana przez kolegę mojego Lubego

Polecane posty

Gość Amelia Pond

Czy któraś z Was miała taki problem? Zwróciłam koledze delikatnie uwagę, że krępuje mnie to ale uznał, że przecież nic złego nie robi ;]

Gość Amelia Pond
halo halo?

Tak na prawdę to jestem lesbijką i dlatego założyłam tutaj konto :)

Gość Amelia Pond
Może powiem jak to wygląda, może przesadzam? Po pierwsze prawi mi komplementy. Kiedy próbuję zbyć to żartem odpowiada, że taka piękna/mądra kobieta jak ja (w zależności czego dotyczył komplement) musi znać swoją wartość. Na każdym spotkaniu szuka mojego towarzystwa. Wiadomo, że jak idę z ukochanym spotkać się ze znajomymi to się tam rodzielamy a nie trzymamy za rączki ciągle ale kolega naprawdę 80% czasu spędza ze mną. Szuka kontaktu - a to siedzi tak blisko, że stykamy się ramionami, biodrami i nogami, albo mnie obejmie po kumpelsku i coś mówi do mnie (wtedy się odsuwam oczywiście). Zawsze wypatrzy jak kończy mi się piwo i mi przyniesie z baru (serio nawet mój facet nie jest aż tak czujny :D). Mój Luby wie o wszystkim ale mówi, że on mi ufa a kolega? No nawet jeśli się zakochał to jego problem. Choć Luby przychyla się do wersji, że kolega może jest kryptogejem bo nigdy nie miał dziewczyny :P A ja już sama nie wiem. Przesadzam?

Gość gość
widać nie masz za wielkiego brania w życiu skoro się radzisz w takiej sprawie, wiesz, facet zawsze wyczuje zainteresowanie...

Gość Amelia Pond
To założone konto to oczywiście podpucha... Super. Człowiek ma pytanie a jakiś debil się nudzi i się musi ponabijać. I nie, nie mam doświadczenia. Jestem ładną dziewczyną ale bardzo nieśmiałą. Zawsze o wszystkich adoratorach (poza dwoma) dowiadywałam się po czasie, zawsze myślałam, że ludzie się ze mnie nabijają :(

Gość Amelia Pond
dodam że jestem tak piękna że pocą mi się jaja

Gość Amelia Pond
ten kolega o którym mowa co dziennie przychodzi do mojego 1 pokojowego socjalnego mieszkania i odpala mnie od tyłu

Gość gość
Moze sie założył z kims a moze chce zrobic na złosc twojemu koledze . Ile on ma lat ?

Mamy wszyscy po 25 lat ;) Założyć się nie założył, bo trwa to już 3 lata :) Znamy się od 5 A na złość też wątpię bo po prostu to nie działa, a że obaj są piekielnie inteligentni to raczej by załapał, że nie tędy droga.

Ubrana w szałowy kostium kąpielowy autorstwa Tomasza Jacykowa-składający sie tylko z czapki myśliwskiej Hrabiego Barry Kenta oraz wyposażona w szkło powiększające dziadka Ambrożego- najsłynniejszego filatelisty w Grajewie-wyruszam na miejskie trotuary aby w pozycji kolankowo-łokciowej badać życie intymne mchów i porostów zamieszkujących spoiny kostki brukowej.Przed niepożądaną penetracją jakiegoś napalonego intruza chroni mnie korek analny z końskim ogonem. :classic_cool:

Gość gość
ten z 20:34 niezle teksty. Skad ty je bierzesz?

Dzisiaj kiedy się masturbowałam do łazienki przyszedł mój kolega i wymalował się moimi kosmetykami. Wyglądał tak słodko, że zrobiłam mu parę fot i rozesłałam do wszystkich znajomych i rodziny. Dopiero chwilę po wysłaniu zauważyłam, że na każdej focie odbijam się cała naga w lustrze. :classic_cool:

Gość gość
drugi tekst czytałem kiedyś na yafudzie. mistrz ctrl c ctrl v