Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radziooo

EPAPIEROSEK

Polecane posty

Gość radziooo

Pytanie do wszystkich użytkowników. Co polecacie skąd, jakiej firmy. Jakie stężenie olejków jak palę L&M niebieskie? Będe bardzo wdzięczny za odpowiedź , gdyż chcę zacząć epalić.

Myślę, że 18 lub 24 mg. Ja paliłam słabiutkie papierosy typu slim i liquidy zaczęłam kupować 11 mg i czasami brakowało tego kopa. Co do konkretnych firm to nie wiem , to i tak wszystko CHRL

Gość Bona_R
Ja mam e-papierosa firmy mylime i mogę polecić , jeśli chodzi o stężenia to myślę że 12 mg będzie ok :)

Gość gość
Mylime bardzo fajna firemka, sama mam ich e-fajkę. Możesz kupić sobie na początek jednorazówkę teraz sprzedają za 9,9 na grouponie możesz zobaczyć jak to smakuje itp a dla tych juz palących mają też promocję na olejki http://www.groupon.pl/oferty/cala-polska/gg-lime-sp-z-o-o-1/34769821 (SAMA TERAZ KUPIŁAM) więc z mojej strony to wszystko co mogę poradzić

Gość radziooo
a ta jednorazówka to na ile starcza? Smakuje tak jak normalny e-papieros? stężenia chyba tez można wybierać.... Czuć wielką różnicę między 12 a 24 ? bo waham się które wybrać, bo chyba to fajne rozwiązanie za fajną kase.....

Gość gość
taka jednorazówka starcza na 400-500 wdechow, różnica między 12-24 jest spora, przynajmniej dla mnie . Jeśli kupisz smak nikotyny to smakuje jak normalny papieros ale możesz sobie też urozmaicić i spróbować inne smaki :)

Gość gość
Ja wlasnie na grouponie odnalazlam e-fajki mylime. Zakupilam i olejki tez w zestawie kupilam na grouponie. Czekam teraz na przesyleczke