Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaona22

seks po alkoholu

Polecane posty

Gość onaona22

czy macie jakieś doświadczenia? pogadajmy!

Gość gość
Nie nazwe tego co napisze doswiadczeniem, ale moj facet po alkoholu jest zawsze niezadowolony z seksu bo za wczesnie dostaje wytrysku i moei, ze orgazm jest slaby. Nawet po jednym piwie tak ma. Dlatego staramy sie nie pic przed stosunkiem. Swoja droga... zawsze myslalam, ze facet moze dluzej jezeli jest lekko wstawiony :)

Gość Spragniony men
Ja jak jestem lekko stawiony to mam wielką ochotę na sex i nieraz na imprezce zdarza mi się lekko wymacać jakąś koleżankę żony :) a co do wytrysku to zawsze czekam, aż żona dojdzie :) mam 35 lat

Gość gość
to może Twój to jakiś NEGATYW... ja normalnie tryskam raz dwa, po jednym piwie czy drinku jest lepiej, ale tak po 4 piwach to się spuścić nie mogę ;)

Gość gość
Tzn, moj tez ma ochote na seks wtedy bardzo duza, ale po prostu zawsze za wczesnie dochodzi. A gdy robimy to bez alkoholu, mowi, ze jest o wiele lepiej. A po 4 piwach np, to juz jest o wiele gorzej, ma np problem z erekcja, lub z tym zeby we mnie wejsc :(

Gość gość
Może po alkoholu sobie jakąś wyobraża np jak ja że kocham się wtedy z sąsiadką :P

Gość gość
no to zawsze tak jest no przecie to wiadomo no :) www.youtube.com/watch?v=hTVVMwrJ-rk