Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem facetem a rozklejam się przy takich utworach jak Somewhere Over the Rainb

Polecane posty

Gość gość

Przy muzyce takiej jak np.Israel Kamakawiwo'ole - Somewhere Over the Rainbow http://www.youtube.com/watch?v=WqWTUJxQ9ys rozklejam sie i łzy leca... chyba jestem mieczakiem... Nie wiem na codzien jestem oschly wredny bo ciezkie zycie takim mnie uczynilo. Nie lubie ludzi za ich prostote falszywosc zawisc i plotki ale w samotnosci przy takich utworach jestem miekki.....

Gość gość
Chyba słuchamy tej samej stacji ...

Gość gość
:) czasami lubie radyjka posłuchać aby odgrzebać stare ulubione utwory, których nigdzie nie mogę znaleść..

Gość gość
E ..tak ...to nie Jesteś taki wredny i oschły ...Taką sobie maskę "przykleiłeś"...

Gość gość
Oj jestem... Kiedys byłem inny dużo koleżanek i kumpli, kilku przyjaciół, byłem miły, lubiany, miałem szalone pomysły i je realizowałem z znajomymi... Nieoszczędzono mniedo tego stopnia, że dziś wole być sam. Ludzie są strasznie fałszywi, zawistni i wysmiewają problemy innych do btego stopnia, że niszczą im życie. Teraz nie utrzymuje kontaktu z nikim! Tylko formalne kontakt. Sucho i konkretnie bez uprzejmości. Tak sobie myślę na moim pogrzebie gdzie będę tylko ja w trumnie i ksiądz fajnie jakby była odtworzona piosneka: Israel Kamakawiwo Ole- Over the Rainbow

Gość gość
Oj jestem... Kiedys byłem inny dużo koleżanek i kumpli, kilku przyjaciół, byłem miły, lubiany, miałem szalone pomysły i je realizowałem z znajomymi... Nieoszczędzono mniedo tego stopnia, że dziś wole być sam. Ludzie są strasznie fałszywi, zawistni i wysmiewają problemy innych do btego stopnia, że niszczą im życie. Teraz nie utrzymuje kontaktu z nikim! Tylko formalne kontakt. Sucho i konkretnie bez uprzejmości. Tak sobie myślę na moim pogrzebie gdzie będę tylko ja w trumnie i ksiądz fajnie jakby była odtworzona piosneka: Israel Kamakawiwo Ole- Over the Rainbow

Gość gość
Kto Cię tak skrzywdził ? kobieta?

Gość gość
ludzie....fałszywi ludzie potrafiący tylko wyśmiewać i niszczyć

Gość gość
Przykro mi ...też coś na ten temat mogę powiedzieć ... Cóż -czuję "pod skórą",że Jesteś dobrym człowiekiem tylko musiało Ci coś dać bardzo w kość ,że ( jak wspominałam ) założyłeś "maskę"... Szkoda,że tu sobie dłużej nie pogadamy bo zaraz małolaty będą robić sobie jaja ... Daj sobie czas ...wszystko minie ...i nie zamykaj się na ludzi ... Powodzenia

Gość gość
Dzieki.. Trzymaj się:) ja juz zakluczyłem ostatnią furtkę.

Gość gość
Ok.ale otwórz nowe furtki ... Wiesz ,zawsze sobie powtarzam .."Kiedy Bóg zamyka przed tobą wszystkie drzwi - to uchyla Okno.." Zrób grubą krechę na przeszłości i zacznij od nowa ...

Gość gość
chyba ostatni wpisa zapisze sobie jako cytat i motywacje:)

Gość gość
No to cieszę się ,że choć odrobinkę "pomogłam"... Pamiętaj ...nigdy nie jest tak zle by nie mogło być gorzej... Ja też zawiodłam się na wielu ludziach ...zawsze myślałam ,że jak będę ok.do ludzi to dobro podwójnie powróci ...Tiaak...powróciło ... Doszło do tego ,że już MUSIAŁAM -dawać ,pożyczać ,być na każde wezwanie ..itp. Jak się zbuntowałam to mi kuper obrabiano ...Pewnego dnia powiedziałam BASTA ...I wiesz co ? Jest mi z tym dobrze ...mam gdzieś plotki,zawiść i złość ..szczególnie tych osób które miały przy mnie jak pączki w maśle i się to im skończyło ... Będzie dobrze ,zostaw to co było za sobą i skup się na sobie ...naucz się być egoistą i się rozpieszczaj ...Ola:)

Gość gość
nie wszyscy tacy są, a ci którzy są, też tak w głębi, naprawdę nie są źli