Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Dodatkowe zajęcie dla mam.

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny! Jeśli aktualnie zajmujecie się domem i dzieciakami, a chciałybyście zrobić coś dla siebie, coś co na chwilę pozwoli oderwać się wam od codziennych obowiązków, polecam zapisanie się do klubu Oriflame. Sama jestem mamą 4 dzieci i zostałam konsultantką Oriflame, aby mieć dodatkowe parę groszy na kosmetyki. Na razie nie mam jeszcze wielu klientek, ale mogłam już za zarobione na zamówieniach pieniądze kupić sobie perfumy i fajne zestawy kosmetyków. Każda z nas co miesiąc musi kupować podstawowe kosmetyki do domu takie jak szampony, mydła, kremy dla całej rodziny. W Oriflame możecie kupić to wszystko ze sporą zniżką nie wychodząc z domu. Poza tym w każdym katalogu są atrakcyjne promocje dla konsultantów, także warto spróbować tym bardziej, że nie ma żadnych opłat wpisowych i nie ma przymusu składania zamówienia co katalog. Warto spróbować, może to być szansa dla Was na dodatkowe pieniążki, a dla niektórych (tak jak dla mnie;) pretekst aby wyjść z domu, spotkać się ze znajomymi i porozmawiać o kosmetykach. Zainteresowanym Paniom podaje adres email: oriflame.k@interia.pl i obiecuję, że odpowiem na każde pytanie a chętnym pomogę zacząć zarabiać z Oriflame. Pozdrawiam Kaśka.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować