Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Firma E.Leclerc na wskroś niepoważna firma

Polecane posty

Gość gość

Na portalu Ecentrum.pl zainteresowało mnie ogłoszenie Firmy ELeclerc szukali Pracownika na dział AGD złożyłem podanie. Poczym Zostałem zaproszony na rozmowę Pani Marlena G. poinformowała mnie ze jestem już zatrudniony poczym powiedziała ze będzie się ze mna kontaktować bo nie wie czy ruszają 18 czy 24 lutego w każdym razie będą dzwonić aby mnie zaprosić na podpisanie umowy kadrowa zadzwoniła do mnie abym przyszedł Do Galerii Amber po skierowanie na badania lekarskie które oczywiście wykonałem poniosłem koszt ale to Malo istotne zrobiłem badania i czekałem bo mijaj termin w którym miałem isc do pracy zacząłem się niepokoić dzwoniłem na telefon ale trudno się dodzwonić nikt tam nie odbiera a jest to numer do firmy w galerii tam na miejscu i co dziwne nikt nie odbiera .Nastepnie w dniu 24 lutego czyli dzisiaj zostałem zaproszony przez Kadrowa na podpisanie umowy Oczywiste, wcześniej Pani Marlena do mnie dzwoniła i kłamiąc w zywe oczy ze do mnie dzwoniono> galy mi wyszły ze zdziwienia bo Obiecała mi ta Pani ze zadzwoni ale nie w tym samym dniu tylko wcześniej A Pan kierownik Działu nie pamiętam Imienia nazwiska bo nawet mi się nie przedstawił Chamsko zwalił na mnie winę ze taka informacja była mi przekazana ze do mnie dzwoniono Jestem gotów wam przedstawić bilingi :) Bo nikt nie dzwonił No cóż Podsumowując Jeśli tak Firma E-leclerc traktuje Pracowników to tak samo traktuje klientów dlatego odradzam wam ta firmę  już mnie lepiej obsłuży Starsza Pani na straganie która ma więcej kultury i przyzwoitości Natomiast Jeśli chcecie isc do pracy do Leclerc za 1200 zl miesięcznie to uwaga gwarantuje ze sa inne fimry który tak samo będą od was wymagać dyspozycyjności ale będą o was o wiele bardziej dbac

Gość sobej
To zalezy na jakiego kierownika się trafi, zobacz, że na portalu gowork.pl/opinie_czytaj,359912 jednak jest masa osób chwalących swoich pracodawców.