Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napisalam mu ze popelnie samobojstwo w poniedziałek

Polecane posty

Gość gość

Napisalam chlopakowi, ktory od pewnego czasu mieszka za granica, ze zamierzam odebrac sobie zycie. Przyznał mi się ostatnio że mnie zdradził, ale mówil, ze dalej mnie kocha. Nie wierzę mu. Nie wiem po co w sumie przyznał się do zdrady. Jestem juz w takim wieku, ze nikogo nowego sobie nie znajdę. Poza tym zawaliłam ważne egzaminy. Nie wyobrażam sobie przyszłości. Chłopak jeszcze nic mi nie odpisał na tę wiadomość. Pisałam do niego tej nocy. Nie wiem co zrobić.

Gość gość
Na pewno się nie zabijaj, masz jakąś rodzinę, przyjaciół? Modlitwa, wiara, psycholog, zadzwoń lub napisz na tel zaufania. Samobójcy cierpią po śmierci, nie wolno gardzić życiem, poczytaj Glorię Polo, musisz nauczyć się kochać sobie i myśleć pozytywnie, doceniać, co masz.

Gość gość
Rodzina mieszka za granicą, a brat ma dziewczynę i z nią mieszka.Mną się nikt nie interesuje. Ten chłopak znaczył dla mnie dużo i dalej znaczy, ale mimo tego co mówi to nie myśli o mnie poważnie.Pisze 2 razy na tydzień albo wtedy kiedy ja zacznę rozmawiać.

Gość gość
"Jestem juz w takim wieku, ze nikogo nowego sobie nie znajdę", bzdura, skąd wiesz? W każdym wieku ludzie znajdują, ja mam 27 lat i też sama.

Gość gość
Ja 26 niedługo skończe

Gość gość
Bo nie wolno się na nikim "uwieszać", robić sobie z kogoś "całego świata", Ty sama siebie powinnaś kochac i być dla siebie przyjacielem, zaufaj i módl się do Boga, idź do spowiedzi, będzie Ci lżej. Zdaje się, że masz niską samoocenę.

Gość gość
tylko psychopaci tak gadaja wiec nie dziw sie ze sie nie odzywa, chcesz to sie zabij twój wybór

26 lat to dla Ciebie wiek, w którym nie można znaleźć kogoś na poważnie?? xD błagam. Ja w tym roku skończę 27. Latem zdradził mnie chłopak, z którym byłam 5 lat i planowałam wspólną przyszłość. Zostałam sama, bez pracy (od dłuższego czasu). I co? Miałam powiesić się na żyłce? Weź się w garsć. Jeśli życie jest dla Ciebie tak niewiele warte to współczuję. A takimi groźbami nic nie wskórasz. Chciałabyś być z kimś, kto Cię szantażuje emocjonalnie? Przeprowadziłam się do nowego miasta, zaczęłam nowe życie. Nie było łatwo, ale teraz mam pracę, poznałam kogoś. I powiem Ci, że stan, w którym jesteś minie. Jeszcze możesz być szczęśliwa. Ludzie po 30tce znajdują sobie nowe miłości. Wiem, co mówię. Mój były zdradził mnie z 31-letnią babką...