Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chcę uprawiać seksu z mężem

Polecane posty

Gość gość

dla mnie to istnieje tylko dla prokreacji. Ale on tego nie rozumie i wciąż się kłócimy. Niecały rok po ślubie a my zero dziecka. To małżeństwo to moja życiowa porażka :( A w mojej rodzinie rozwodów się nie uznaje

Gość gość
Jak nie chcesz seksu to po co ci mąż. Mąż=sex. Porażka to dla faceta jak żona mu odmawia. Taki związek jest chory, a może tobie coś dolega :-(. Porażka z taką babą.

Gość gość
kocham tego mężczyzną chcę mieć z nim dzieci ale seks dla przyjemności jest dla mnie obrzydliwy

Gość gość
No wiesz, on tego nie rozumie i nie zrozumie, zrozum to! I właśnie z tego powodu są kłótnie i będą, facet chodzi sfrustrowany, bo ma w łóżku kobietę - samicę a musi sam się zaspokajać:-(. Małżeństwo (związek) bez seksu nie ma sensu, szczególnie dla mężczyzny.

Gość gość
a czy on zrozumieć mnie nie może? małżeństwo nie ma nic wspólnego z seksem

Gość gość
Jak to seks dla przyjemności jest obrzydliwy???? ale jak będziesz uprawiała seks w celu poczęcia dziecka to absolutnie bez przyjemności? a jakoś te dzieci muszą powstać, tu bocian nie pomoże ;-)

Gość gość
oczywiście że bez przyjemności. Nie znoszę tego gdy to robimy ale trzeba dla poczęcia dzieci. Mama, babcia i ciotki już pytają co się dzieje że jeszcze nie mamy

Gość gość
Jak to nie ma nic wspólnego z seksem? Kobieto, małżeństwo właśnie opiera się na seksie, bo z tego są dzieci, jest ciągłość pokoleń... Nie winię tu ciebie, że nie masz ochoty, bo to pewnie czymś spowodowane, ale pomyśl co czuje mężczyzna, gdy widzi ciebie nagą, np. w kąpieli i ma straszną ochotę ale wie, że nie chcesz się mu oddać (być może nawet w celu prokreacji czyli tego byś chciała), a na siłę nie chce, bo cię szanuje. Tego właśnie nie zrozumie, bo ma do ciebie wielki popęd.

Gość gość
on mnie nigdy nago nie widział! Jeśli to robimy to pod kołdrą i po ciemku oczywiście. Nie ma małżeństwo jest żeby dać dzieci szkoda tylko że w ten sposób. Zawsze tak miałam no i on jest moim pierwszym bo tylko dziewice mają prawo do ślubu

Gość gość
A on miał pojęcie w co się pakuje? Byłaś z nim choć szczera przed ślubem i powiedziałaś, że tak masz i już?

Gość gość
to chyba moja sprawa. Czekaliśmy to zrozumiał a teraz się kłóci

z tego co piszesz wnioskuję, że czekaliście z seksem do ślubu.. Seks naprawdę może być bardzo przyjemny. Nie będzie dla Ciebie dopóki się nie otworzysz i przestaniesz traktować jak zło konieczne. Poproś męża, by skupił się na Tobie. Wydłużcie grę wstępną. Niech Cię rozgrzeje zanim wejdzie w Ciebie. Negatywne nastawienie do seksu już wywołuje konflikty, a potem może doprowadzić do rozpadu waszego związku. Może powinnaś się zgłosić z mężem do dobrego seksuologa, zanim przekreślisz waszą wspólną przyszłość.

Gość gość
zapytaj swojego proboszcza co o tym sądzi. Seks to małżeński OBOWIĄZEK. Nie ma że boli. Twój mąż ma święte prawo cię zdradzać, pewnie już to robi. Oziębłym flądrom powinno się zakazywac wchodzenia w związki.

Gość gwoli wyjasnienia
tyle jest sierot na swiecie, wez jakies na wychowanie i z seksem masz spokoj do konca zycia :-)

Gość gość
monia1212 on chciał mnie odtykać i całować przed samym aktem. To jest ta gra wstępna chciał mnie też tam lizać na dole ale ja tego nie lubię. Mówię mu zawsze żeby zrobił szybko swoje i dał mi spokój

Gość gość
A może ładuje cie w d**e? :-D a poza tym to prowo, wczoraj pewnie pisałas tylko ze jesteś jeszcze narzeczoną

Gość gość
wczoraj niczego. Po raz pierwszy weszłam na to forum

Gość gość
Taaa jasne dziecko, każdy prowokator tak pisze. A styl pisania i argumenty SĄ TAKIE SAME

Gość gość
To znowu ty? Startujesz w konkursie na największą liczbę prowo - wątków?

Gość gość
Prowooooo daj sobie siana tępy babszytylu