Gość gość Napisano Luty 27, 2014 Ciągle chce mi się jeść smutas.gif Co robić żeby pohamować napady wilczego głodu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka33 0 Napisano Luty 27, 2014 jedz więcej wartościowego jedzenia . A organizm przestanie się domagać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2014 Jem wartościowo :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka33 0 Napisano Luty 27, 2014 ale może za mało ?? bądz jakiś składników brakuje Ci w diecie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiotka słodka Napisano Luty 27, 2014 Dieta Angeliny Jolie zapobiega napadom głodu, stosuję cały czas i potwierdzam. Ktoś na fejsie udostępniał: http://terapiasokami.pl/odchudzaj-sie-jak-angelina-jolie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hannnna Napisano Marzec 10, 2014 spróbuj błonnik, ale jego musisz brać dużo wcześniej niż przed napadem głosu bo on działa pomału - zapycha żołądek. Bezpośrednio przed możesz spróbować napić się wody, zjeść sałatę lub marchewkę. Ale i tak lepiej działać wcześniej. Ja sobie kupiłam błonnik z ananasem biogarden i na mnie podziałał świetnie uczucie głodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach