Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks przed ślubem. Warto czy nie?

Polecane posty

Gość gość
Jestem ciekawa gdzie wy zamierzecie być pochowani chyba pod płotem skoro w nic nie wierzycie. nie dziwie sie ze macie w zyciu tak ciężko. ********* W d..pie k..wa. Istnieją świeckie pogrzeby to raz, a dwa to nie nasza wina że Kościół jest takim monopolistą w tej dziedzinie, i trzy trup się sam nie chowa, tylko robi to jego rodzina i na to nie ma wpływu.

Gość gość
a ty sie wypowiadaj jak człowiek bo Ci szacunku brak do drugiego człowieka..bo nie myslisz jak człowiek

Z doświadczenia cafe radzę kota w worku nie kupować,ponieważ pózniej będzie płacz i zgrzytanie zębów a nie bedzie już odwrotu.

Gość gość
ja nie zamierzam przeznaczac swojego ciala na karme dla robali, zapisalam sobie w testamencie ze maja mnie skremowac a prochy przerobic na diamenty.

Gość gość
Tak. Kto lubi resztki po kimś ? A doswiadczenia nie mozna nabywac wspólnie ? Odkrywać sie razem ? Was chyba najbardziej boli to , ze nie bedziecie mieć porównania :P I bedziecie sie czuli gorsi, bo nie bedzie sie czym pochwalic :P Złe podejście, jest sie czym chwalic, tylko dzis trzeba miec wiecej I wiecej wszystkiego.. az nie jesteś w stanie ocenic czego tak naprawde potrzebujesz.. Przed slubem mozna na tyle sie poznac swoje ciała :),oczekiwania I potrzeby , ze mozna ocenic czy bedziey do siebie pasowac..A po slubie gdy cos sie psuje naprawiac a nie wyrzucac na smietnik I kupowac nowe..para Nie po drodze mi z wiara, .. ale znam swoja wartośc .

Gość gość
Tak gdy jesteś dziewica a on prawiczkei w innym przypadku to Fałsz i obłuda!!!!Kiedyś inna rżnął a teraz czeka nia nią i odwrotnie!!

Gość STANOWCZO ZA
Trzeba sprawdzić kto co może, by szczęśliwe było łoże. Moje małżeństwo leży w gruzach, bo żona nie uważa by seks był potrzebny do czegoś niż płodzenie dzieci. Chciałem dziewicę to mam za swoje ... kota w worku. Dobrze, ze za młodości użyłem .... :)

Gość gość
Tak zgadzam się gdy jest dziewicą a on Prawiczkiem.W innym razie eszyscy ja lecieli a on dopiero po ślubie hahaha!Dodam nawet penetrował ginekolog c**ę a on na końcu ciemnota i buraka z niego robisz!!!

Gość gość
jak kobieta jest dziewica to znaczy ze zła kobieta jest:) bo nikt ją nie chce:)

Gość gość
mnie przedslubem 4-ch dymalo i u rzadnego mi nic nie pasowalo dopiero jak sie na piatego nabilam to mu slubowalam bo juz lepszego nie spotkalam i tak po dzien dzisiejszy we mnie go laduje a ja tylko podskakuje