Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto marzy o wygranj w lotto?

Polecane posty

Gość gość

ja marze ale szanse sa male :( chociaz jak sie gra za kazdym razem, to jednak te szanse rosna :) to musi byc super uczucie trafic 6 w lotto

Gość gość
Ja też marzę. Boże jak to by poprawiło moje życie...

Gość gość
a grasz czasem?

Gość gość
:) ciekawe ile płacą ludziom za reklamowanie różnych rzeczy i wciskanie kitu ludziom na forach i portalach społecznościowych, byłabym w tym dobra:) w sumie to ich rozumiem, myślę że dużo jeleni się nabierze tutaj na to

Gość gość
ja, i gram od czasu do czasu

Gość gość
Trzeba miec dziwny oglad swiata zeby myslec ze spolka skarbu panstwa placi komus za reklame na niszowymn forum produktu, ktory przynosi dziesiatki milionow zysku rocznie bez zadnej reklamy Miliony Polakow graja w lotto, to tradycja od wielu pokolen. Sa kumulacje, sa kolejki w kolekturach. W USA jeszcze wieksze, bo tam mozna wygrac wiecej

Gość gość
ale z reklamą przyniesie jeszcze więcej zysku:) nie jestem tym ani oburzona ani zdziwiona, gdybym była odpowiedzialna za reklamę w lotto, na pewno bym zatrudniła parę osób do pisania takich rzeczy na forach itd, dużo tu jest ludzi, którzy nie wiedzą co zrobić ze swoim życiem, często bezrobotnych, nie zarabiających wiele. ale gdybym była na twoim miejscu to nie pisałabym takich odpowiedzi 'po co spółka skarbu państwa itd' bo dla bardziej kumatych osób staje się to oczywiste, pozdrawiam :)

Gość gość
Masz większe prawdopodobieństwo że cię meteoryt trzaśnie niż że wygrasz ale se graj to jest gra dla głópców

Gość gość
ja cały czas wygrywam - bo nie gram