Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidze tej chwili gdy moj facet jest pod wplywem Zmienia sie diametralnie

Polecane posty

Gość gość

Robi sie jakis taki natarczywy, oschly. Normalnie jak nie on. Wtedy byle drobiazg moglby wyprowadzic go z rownowagi. Moim marzeniem byloby zeby nie dotykal alkoholu....

Gość gość
Nie licz ze póżniej będzie lepiej. Jak nie rozwiążecie problemu teraz to szkoda zawracac sobie głowę. A często pije?

Gość gość
Różnie. Ogólnie ja też bardzo lubię imprezy. Często bywamy na koncertach, domówkach, czasem wyskoczymy do klubu. Ale ja piję maksymalnie jedno piwo i jakiegoś dobrego drinka a on lubi zaimprezowac. I wtedy naprawdę robi się nieprzyjemnie. Zmienia się nie do poznania.

Gość gość
to po co siedzisz z alkoholikiem? na nikogo lepszego cię nie stać?

Gość gość
On nie jest alkoholikiem. Na codzień jest super człowiekiem. Przysięgam. Tylko ten alkohol robi z niego takiego oschłego, złośliwego i czepialskiego. Dla mnie to ogromny szok, ze alkohol az tak zaburza swiadomosc.

Gość gość
wtedy wychodzi z niego prawdziwy on, nie łudź sie tak na co dzień to on tylko gra miłego faceta z biegiem czasu i bez alkoholu będzie się stawał oschły i wredny

Gość gość
Często imprezujecie czyli często pije. Jak nie jest jeszcze to jest na najlepszej drodze zeby stać się alkoholikiem. Czy on wie jak zachowuje się po alkoholu? Nagraj kiedyś jego wyczyny bo może nawet sprawy sobie nie zdaje co wtedy z niego wychodzi. Stare powiedzenie: co na trzeżwo myśli to po pijaku zrobi.

Gość gość
Często imprezujecie czyli często pije, czyli jest przyzwyczajony.. i to 100% że po alkoholu ludzie są tacy jacy są naprawdę bo puszczają hamulce i sztuczne urojenia czy udawania :) Niestety moja droga wiem coś o tym, ludzie po prostu zachowują się tak jak by chceli naprawdę i robią to co chcieli by zrobic naprawde a gdyby bylo to na trzezwo baliby się konsekwencjil... po prostu uwarzaja ze poniekąd alkohol usprawiedliwia ich zachowania (tak myslą zanim przystąpią do picia potem mają to w rzyci)

Gość gość
uważają *