Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdrość o własne dziecko

Polecane posty

Gość gość

Spotkaliście sie kiedyś z czymś takim? a może sami to odczuwacie? Ja się niestety spotkałam, moja bliska koleżanka ma taką matkę, jest zazdrosna o to, że jej córka jest młoda, ładna i że faceci sie za nią oglądają, że ma jeszcze tyle przed sobą a ona już nie bo ma "aż" 50 lat. Najchętniej by jej nóż w plecy wbiła za to z zazdrości. Ale wiem, że są też inne przypadki zazdrości o dzieci i o co innego. Dla mnie to jest tak chore, że aż szkoda gadac.

Gość gość
ten temat jest mi obcy bo mam zaledwie roczne dziecko, ale słyszałam o takich przypadkach i nie rozumiem tego. Na szczęscie to sie chyba zdarza rzadko i dotyczy rodzin patologicznych

Gość gość
moja matka jest tego przykładem... :/

Gość gość
ja doświadczyłam takiej zazdrości od ex tesciowej...że całe zycie przede mna, że mogę sie ubierac jak chcę a nie jak już należy, że moge sie malować jak chce i tak w kółko to słyszłam... A tak to moja koleżanka miała taką matkę...strasznie przykre

Gość gość
a no i tez była zazdrosna o atencję mężczyzn...

Gość gość
Dlatego ciesze sie ze mam syna Matki najczesciej sa zazdrosne o corki- ze mlodsze,ladniejsze,rywalizacja o wyglad,ciuchy,atrakcyjnosc..