Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

liczba samobójstw w polsce przekroczy w tym roku 10000 w tym czasie na drogach

Polecane posty

Gość gość

na drogach w tym samym czasie zginie ok 3500 teraz popatrzcie ile wydaje się na fotoradary, policjie infrastrukture a ile na pomoc potrzebującym ludzią? przeciez to gołym okiem widac że chodzi tylko na zdieraniu kasy z kierowców ich bezpieczeństwo jest mało wazne

Gość tyrym syrym
ludzią? LudziOM mój drogi, zaraz cię tu zjadą/ zjedzą ale wróćmy do tematu zawsze samobójstw było więcej, ale te liczby są przerażające, czyli wzrosła liczba samobójstw, ludzie są coraz bardziej odważni i coraz mnie przywiązują wagi do życia, mam na myśli tych myślących i czujących, bo ile można na siłę trwać, kiedy wszystko ejst przeciwko nam

Gość gość
Ja myślę ze ludzie z problemami maja za male wsparcie Badz wogóle nie mają . To nie jest kwestia odwagi ,to desperacja . Bądźmy czujni .Pomagajmy a nie krytykujmy .

Gość gość
samobojstwo to straszna sprawa, dla mnie niewyobrazalna, samobojcy nie wiedza o tym, ze czeka ich pieklo i to jest najsmutniejsze, bo sami przerywaja nic laczaca ich z Bogiem, morduja sami siebie, a to jest grzech ja mieszkam w londynie tutaj niedaleko rzucila sie z mostu dla pieszych na autostrade 30letnia sliczna dziewczyna cierpiala na depresje zal mi jej bardzo

Gość gość
mamy taka nature ze innym wytykamy bledy a nie zaznaczamy zalet ...... przykre, moze czas to zmienic i sie zjednoczyc tym bardziej ze w polsce -kraju ktorym jednostka czuje sie niepotrzebna ogromnie potrzebne jest wsparcie drugiego czlowieka, cieple slowo, ze bedzie dobrze, ze co nas nie zabije...

Gość gość
nikt nie wie co jest po tem ale to nie znaczy że nie ma nic

Gość gość
ale paradoks samobojstw polega na tym ze im czesciej sie o nich mowi tym czesciej ludzie je popelniaja po za tym skad masz te dane o 10 tys? zawsze bylo to wgranicach 5 tys

Gość gość
a skad masz takie informacje ze nikt nie wie... ja wiem ze idzie sie do piekla jedyne co moge zrobic to przestrzegac nie wolno tego robic to bardzo ciezki grzech a potem juz nie ma odwrotu!!!!!!

Gość gość
w samym styczniu było blisko 1000 samobójst luty też utrzymuje się na "rekordowo" wysokim poziomie

Gość gość
nawet jeśłi ktoś wie co jest po tem to nie przekona drugiego, to trzeba na własne oczy zobaczyć żeby uwierzyć