Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie mogę pić kawy

Polecane posty

Gość gość

No więc, mam ostatnio dużo papierkowej roboty i jestem zmuszona do pracy po nocach. Jedynym wyjściem żeby nie paść ze zmęczenia jest kawa i tu pojawia się problem......Zawsze mniej więcej godzinę po jej wypiciu zaczyna kręcić mi się w głowie i mam straszne mdłości, a drugi dzień spędzam w toalecie....:o Co jest ze mną nie tak? Jeżeli nie mogę pic kawy to jak mam poradzić sobie ze zmęczeniem?

Gość gość
Dodam że te objawy pojawiają się również po wypiciu jakichś energetyków, w zasadzie po nich jest jeszcze gorzej

Gość gość
Napiszcie mi jak mogę szybko złagodzić to działanie bo się zaraz porzygam :o. Przy takim samopoczuciu wyzbywam się wszelkiej subtelności....

Gość Escobar997
przepal szlugiem:D

Gość gość
He, he pytam poważnie

Gość gośćkat
Duzo wypoczywac,relaksowac sie i pic zielona herbate

Gość gość
widocznie nie możesz pić kawy i już , mnie po kawie trzęsą się ręce i serce zasuwa jak głupie. dlatego nie piję . ciśnienie podnoszę sobie mocną herbatką.... a żeby pozbyć się szybko kofeiny z organizmu trzeba ją po prostu wypłukać , czyli dużo pić najlepiej przegotowanej wody bo jest całkowicie obojętna i wysiusiać:)

Gość gość
WATROBA daje znac o sobie

Gość gość
to zawsze tak jest co w tym nowego ale sa na to sposoby tez i mozna : :) www.youtube.com/watch?v=hTVVMwrJ-rk

Gość gość
Nadwrażliwość na kofeinę. mogłabyś spróbować yerbamate, ale podejrzewam, że reakcja będzie podobna. Ostatnio wykapałam się w herbacie (szklankę mocnej niearomatyzowanej herbaty wlałam do wody w wannie) i ze zdziwieniem stwierdziłam, że oprócz relaksu również pobudza. I zjedz sobie coś białkowego.